Overnat på billige hoteller, der er ideelle til grupperejser

Wakeup Copenhagen er billige og moderne hoteller i centrum af København. Hotellerne har en udsøgt arkitektur og omgivelserne giver hotellerne en særlig karakter, der udtrykker kvalitet.

Kommer I i bil, er der gode parkeringsmuligheder ved hotellerne. I lobbyen har vi express check-out, 24 timers bemandet reception og salg af drikkevarer, sandwich og snacks.

Hotellernes morgenmadsrestaurant kan rumme mange mennesker og passer godt til folk på grupperejse. Den er indrettet med klare linjer og glas, hvor kunsten på væggene bryder det kolde med varme. Restauranten i Carsten Niebuhrs Gade 11 vender ud mod et grønt strøg, der omgiver hotellet og herfra kan man gå et stykke ind til byen uden at komme i nærheden af den pulserende trafik, men blot nyde morgenluften i ro og mag.

Hotellernes værelser

Hotellernes placering og deres 1.593 minimalistisk indrettede værelser gør hotellerne velegnet til grupperejser. Ønsker I jer udsigt over byen skal I tage det med I jeres overvejelser når I booker værelser.

I kan vælge mellem Wakeup Standard på de nederste etager, Wakeup Sky på de midterste eller Wakeup Heaven på de øverste – udsigten er naturligvis bedst fra de øverste etager.

Den ideelle overnatning, hvis I har brug for ekstra plads på værelset eller rejser med hele familien, er Wakeup large, som er vores største værelser på 15 m2 eller Wakeup family, hvor der er to værelser med connecting door.

Alle værelser har TV og gratis Wi-Fi.

Oplev byen

Vi tilbyder cykeludlejning, og København har gode cyklistforhold, der gør det til en nem og behagelig måde at udforske byen på.

København har meget at byde på og som grupperejsende er der mange velegnede oplevelser, der står klar til at blive udforsket. Seværdigheder som Tivoli, kanalrundfarter og busrundfarter er oplagte attraktioner til grupper.

Lad jer ikke begrænse og glæd jer til at overnatte på Wakeup Copenhagen, som den gode base for at nyde byens atmosfære og puls.

Lavpriskalender

Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste onlinepris for bookinger af én nats varighed. Vælg først ønsket hotel og ankomstmåned – så finder vi den bedste pris til dig!
Loading…
man tir ons tor fre lør søn