Overnat i KBH og Aarhus fra DKK 400,- | Wakeup Copenhagen

Lige nu: Sommerophold til lavpris

Overnat i København eller Aarhus fra DKK 400,-

Skal du til København eller Aarhus med kæresten, familien eller vennerne, eller planlægger du en forretningsrejse og har brug for en billig overnatning med nem adgang til byens mange muligheder? Uanset din grund til et besøg i storbyen, business eller pleasure, kan du hos Wakeup Copenhagen glæde dig til et lækkert og billigt hotelophold midt i byen tæt på madoplevelser, shopping, offentlig transport og meget mere.

NETOP NU kører vi en kampagne på masser af hotelværelser i juli måned! Få fingrene i en (eller flere) af vores mange hotelovernatninger i København og Aarhus, som vi lige nu sælger fra kun DKK 400,- pr. nat!  

Wakeup Copenhagen giver dig:

BOOK ONLINE OG SPAR DKK 100,-
Book dit værelse nemt, hurtigt og billigt her på siden. Du kan også booke ved at ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups centrale booking, dog betaler du et ekspeditionsgebyr på DKK 100,-

Find overnatning fra DKK 400,-

Med vores lavpriskalender kan du hurtigt og nemt finde vores hotelovernatninger fra DKK 400,-. Alt du skal gøre er at vælge foretrukne by/hotel og ankomstdato, så finder vi den bedste pris til dig for bookinger af én nats varighed! Yderligere annullerings- og betalingsbetingelser fremgår af hjemmesiden ved bestilling samt af bekræftelsen, som du modtager efter bestilling.Billigt hotelophold i storbyen

Hos Wakeup Copenhagen giver vi dig den bedste forudsætning for et centralt hotelophold i byen, uanset om du er på tur med familien, vennerne, kæresten eller kollegaerne. Wakeup Copenhagen består af smarte lavprishoteller i København og Aarhus designet af anerkendte danske arkitekt Kim Utzon, og vores hoteller er kendetegnet ved et minimalistisk og stilrent design. Vi ønsker, du skal have værdi for pengene og muligheden for BÅDE at kunne nyde et lækkert hotelophold OG samtidig have råd til bylivets mange muligheder.

Når du bor på et af vores centrale hoteller hos Wakeup Copenhagen får du derfor en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris. Vi gør det lige nu ekstra billigt for dig med vores kampagne på masser af værelser fra kun DKK 400,- i København og Aarhus. En oplagt chance for dig, der drømmer om et hyggeligt og billigt sommerophold i en af de to byer! Alle vores hoteller har en hyggelig morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde en lækker morgenbuffet som tilkøb til en fornuftig pris.

Nyhavn i København

Sommer i København eller Aarhus?

Foråret er nået til Danmark, og vi tager hul på forårsglæderne med vilde kampagnepriser i hele juli måned. Drømmer du om en lækker getaway i København eller Aarhus til sommer? Så kan du med fordel booke et hotelophold på Wakeup Copenhagen, hvor du bor tæt på det hele, lige fra gastronomiske oplevelser til shopping og kulturoplevelser – og meget mere! Juli måned er et oplagt tidspunkt at opleve de to byer på, der byder på solskin, byliv og skøn stemning.  

Forkæl dig selv, en du holder af eller hele familien med et skønt sommerophold og gør sommeren ekstra speciel. Lige nu kan du endda gøre din juli måned ekstra billig, hvor du kan få fingrene i en (eller flere) af vores mange overnatninger fra kun DKK 400,-! Du bor billigt og lækkert, og du har samtidig råd til at gå på opdagelse og benytte dig af storbyens mange fristelser og tilbud.

ARoS Kunstmuseum i Aarhus