Hotel i København med Morgenmad og Parkering? | Se FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finde inspiration til oplevelser og seværdigheder i København?

Besøg www.aok.dk (Alt Om København) for at se, hvad der foregår i byen.

Hvor kan jeg finde inspiration til oplevelser og seværdigheder i Aarhus?

Besøg www.visitaarhus.dk for at se, hvad der foregår i byen.

Kan man leje en baby-/barneseng?

Det er muligt at leje en babyseng i receptionen ved ankomst til hotellet. En babyseng koster DKK 100,- pr. døgn. Ved forudbestilling kontakt da det respektive hotel. 

Er der TV på værelset?

Ja, alle vores værelser har eget TV med både danske og udenlandske TV-kanaler. Få det fulde overblik over vores kanaler her.

Kan man se igennem ruden på hotelværelsets badeværelse?

Kun delvist, idet det er matteret glas.

Tilbyder hotellerne opbevaring af bagage?

Alle Wakeup-hoteller har bagageskabe, hvor man kan opbevare sin bagage. Der er store og små skabe, og det koster DKK 20,- pr. gang.

Hvordan får jeg den absolut billigste pris på min overnatning?

Den restriktive "Economy"-pris er vores absolut billigste og kan KUN bestilles direkte på vores hjemmeside. Den skal forudbetales og kan IKKE annulleres eller ændres. Vi opfordrer derfor altid til, at du kontrollerer og nærlæser din reservation inden booking gennemføres.

Jeg vil gerne have mulighed for at afbestille?

Den fleksible pris kan ligesom vores Economy-pris kun bestilles på hjemmesiden; dog kan en fleksibel booking afbestilles indtil kl. 12:00 på ankomstdagen eller ændres til anden dato. Bookingen skal garanteres med et gyldigt kreditkort.

Er det dyrere, hvis man ikke booker sin overnatning online?

Ja! Vi kalder denne reservationstype for "Servicebooking". Vælger du at booke din overnatning via telefonen eller direkte i receptionen, vil der være et servicetillæg på DKK 100,-. Denne booking kan annulleres indtil kl. 12:00 på ankomstdagen eller ændres til en anden dato. Reservationen skal garanteres med et gyldigt kreditkort.

Hvornår kan man foretage check-in og check-out?

Check-in er muligt fra kl. 15:00 på ankomstdagen og indtil næste morgen. Kontakt venligst receptionen, hvis ankomst er senere end kl. 02:00 om natten. Check-out er kl. 11:00.

Kan man leje cykler?

Det er muligt at leje cykler på hotellerne for DKK 125,- pr. dag. Man har cyklen fra man lejer den indtil midnat. Cyklerne kan IKKE forudbestilles, men kan lejes i receptionen.

Kan man have en ekstra person overnattende på værelset?

Har du reserveret et enkelt værelse, kan du opgradere til et dobbeltværelse for DKK 100,- pr. nat. Dette betales ved check-in og behøver ikke reserveres på forhånd.

På dobbeltværelser er der i alt 2 dyner og 2 puder til rådighed.

Er der en restaurant, der serverer aftensmad?

Der serveres kun morgenbuffet i morgenmadsrestauranten og ikke aftensmad. Dog er det tilladt at bestille udefra og nyde maden på værelset. Receptionen har plastikbestik til rådighed, hvis behovet skulle opstå.

Du finder et væld af spændende restauranter tæt på vores hoteller i både København og Aarhus. Spørg vores flinke personale, der med glæde deler ud af gode råd til spisesteder i nærheden.

Bor du på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, finder du de nærmeste restauranter på nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, hvor du både kan spise på Tivoli Brasserie, Sticks ’n’ Sushi og MASH Penthouse, eller du kan prøve The Harbour på hotellet Copenhagen Island.

Bor du på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade, kan du finde en række spisesteder inden for 500-600 meter fra hotellet. Du kan blandt andet tage et smut forbi asiatiske Wagamama, nyde en gourmet-hotdog hos Johns Hotdog Deli eller indtage et lækkert måltid hos et af de forskellige spisesteder på Tivoli Hotel & Congress Center.

Bor du på Wakeup Copenhagen, Borgergade eller Wakeup Aarhus, Bruunsgade, finder du masser af gode spisesteder i nabolaget.

Er husdyr tilladt?

Det er desværre ikke tilladt at medbringe husdyr.

Findes der en hårtørrer på hotelværelset?

Ja, der er hårtørrer på alle værelser.

Er der Wi-Fi på hotellet?

Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden udleveres i receptionen. Desuden har vi stationære computere, som frit kan afbenyttes. Der er dog en begrænsning på 30 minutter, hvis der er kø.

Kan jeg købe drikke- og madvarer på hotellet?

Vores kiosk i forlængelse af receptionen har åbent 24 timer i døgnet. Her kan købes øl, vand, vin, sandwich og diverse snacks.

Har værelserne minibar?

Nej, hotelværelserne er ikke udstyret med minibar. Vi henviser til kiosken i lobbyen, som har åbent 24 timer i døgnet.

Kan man spise morgenmad på hotellet?

Ja. Prisen på morgenmad er DKK 90,- pr. person (DKK 120,- på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade) og halv pris for børn under 12 år. Morgenmaden er en buffet og består af et udvalg af friskbagt brød, friskbrygget kaffe/te, pålæg, æg, marmelade, nutella, ost, cornflakes, müesli, yoghurt og en frugtkurv.

Åbningstider for morgenmadsbuffeten:

WAKEUP COPENHAGEN, BERNSTORFFSGADE
Mandag-fredag: 06:30 – 10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 07:00 – 10:30

WAKEUP COPENHAGEN, BORGERGADE
Mandag-fredag: 06:45 – 10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 06:45 – 10:30

WAKEUP COPENHAGEN, CARSTEN NIEBUHRS GADE
Mandag-fredag: 06:30 – 10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 07:00 – 10:30

WAKEUP AARHUS, BRUUNSGADE
Mandag-fredag: 06:30 – 10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 07:00 – 10:30

Tilbyder hotellet parkering?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Når du bor på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, vil du nemt finde en parkeringsmulighed tæt på hotellet. Det er muligt at parkere i vores egen parkeringskælder på hotellet (åbner den 1. marts 2019) – dog har vi et begrænset antal parkeringspladser, hvorfor du med fordel kan benytte dig af en af de nærliggende udendørs parkeringsmuligheder omkring hotellet.

Du er altid meget velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vejlede i forhold til parkeringsmuligheder.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Der er rig mulighed for parkering ved vores hotel på Borgergade. Udover de udendørs parkeringsmuligheder du finder i nærområdet, finder du også et offentligt parkeringshus i Borgergade 13 lige ved siden af hotellet, som administreres af ONEPARK. Der betales direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund DKK 56,- pr. påbegyndte time og DKK 500,- pr. døgn.

Som gæst på Wakeup Copenhagen, Borgergade tilbydes du også en særpris på en døgnbillet, der gælder 24 timer fra nedkørsel i parkeringskælderen. Denne billet koster DKK 350,- og kan købes i receptionen.

Wakeup Copenhagen, Borgergade tager forbehold for ændringer i priserne administreret af ONEPARK samt evt. udsolgte døgnbilletter.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

På Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, er parkering muligt i ONEPARKs parkeringskælder tilknyttet hotellet. Fra 2. etage er der direkte indgang til receptionen. Det koster DKK 25,- pr. time og DKK 150,- pr. døgn. Parkering kan IKKE forudbestilles.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

På Wakeup Aarhus, M.P Bruunsgade, henviser vi til parkering i Bruun's Galleri som er placeret under hotellet. Indkørslen til parkeringsanlægget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleri’s P-anlæg er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan (P3). Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Der er skilte til Wakeup’s udgang på alle 3 etager. Oftest finder man plads på P1 hvor der også er markeret 5 pladser med Wakeup logo.

Priser
Alle dage døgnet rundt DKK 10,- pr. påbegyndt 30 minutter. Dog koster det max DKK 150,- per døgn hvis der trækkes billet i automaten ved indkørsel og afregnes i receptionen på Wakeup ved afrejse. Ved kreditkortbetaling i anlægget koster et døgn DKK 180,-

Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruun's Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen.

Vigtigt
Frihøjden i anlægget er 2,05 m. Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00:30 og kl. 06:30 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen.

Mellem kl. 00:30 og kl. 06:30 kan betaling kun ske med billetter betalt på Wakeup eller kreditkort ved udkørsel.

Er rygning tilladt?

Vores hoteller er 100% røgfrie.

Kan jeg stryge min skjorte på værelset?

Nej, men der findes strygerum i kælderen til fri afbenyttelse.

Er der telefon på hotelværelset?

Der er ikke telefon på værelserne, men på hver etage er der ved elevatoren opsat en nødtelefon, som kan kontakte alarmcentralen og receptionen.

Hvordan kommer jeg nemmest til og fra hotellet?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

 • Du kan tage en taxa fra taxaholdepladsen ved Kastrup lufthavn. Turen fra lufthavnen til hotellet tager cirka 15 minutter.
 • Toget går direkte fra Kastrup lufthavn. Du skal tage med to stop til Københavns Hovedbanegård, hvorfra du har 5 minutters gang til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

 • Taxa fra Kastrup lufthavn.
 • Tog direkte fra Kastrup Lufthavn, 2 stop til Hovedbanegården. Man kan gå fra Hovedbanegården til hotellet – det tager 5-10 minutter.
 • Bus, 5C fra Kastrup Lufthavn til Polititorvet og så 3-5 minutter gang til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

 • Ca. 8 minutters gang fra Nørreport Station.
 • Du kan tage en taxa eller Metroen, der afgår fra ankomsthallen i lufthavnen. Turen i Metroen tager ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du træder ud af ankomsthallen, til du er på hotellet, går der ca. 25 minutter.
 • Ca. 5 minutters gang fra Metroen ved Kongens Nytorv.
 • Der er rig mulighed for parkering tæt ved hotellet. Foruden de gode udendørs parkeringsmuligheder, der findes i nærområdet, findes der parkeringshuse ved Borgergade og Adelgade.

Skulle der være brug for offentlig transport til andre steder, anbefaler vi www.rejseplanen.dk.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

 • Tog til Aarhus Banegård og herefter 5 minutters gang.
 • Bus 925X fra Aarhus Lufthavn til Aarhus Rutebil Station og derefter 10 minutters gang.

Kan man betale med andre valutaer på hotellet?

På Wakeup-hotellerne benytter vi kun danske kroner, når vi giver tilbud på reservation af værelser. Det er dog muligt at betale med og veksle fra EUR, USD, GBP, SEK, NOK, AUD, CAD, CHF, JPY og SGD i receptionen til hotellets kurs.

Kan man få vasket og renset tøj på hotellet?

Ja, vi tilbyder "vask og rens"-service gennem underleverandør. Du kan aflevere dit tøj om morgenen i receptionen inden kl. 08:00 og hente det efter kl. 17:00, rent og nyvasket.

Hvilke forskellige værelsestyper findes der?

Der findes 5 forskellige værelsestyper:

WAKEUP STANDARD – rigtig godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen.

WAKEUP SKY – rigtig godt værelse med lidt bedre udsigt end WAKEUP STANDARD.

WAKEUP HEAVEN – vores bedst placerede værelser med den bedste udsigt, oftest placeret øverst i bygningen.

WAKEUP LARGE – består af en 160x200cm Getama-seng samt en "fold-ud"-madras og er beregnet til 3 personer. Værelset er 15m2

WAKEUP FAMILY – består af 2 WAKEUP STANDARD værelser med connecting door.

3 af værelsestyperne har en 160x200cm seng af typen Getama og er 12m2 store. Det er muligt at købe en opgradering til et WAKEUP HEAVEN værelse ved ankomsten i det omfang, vi har ledige værelser. 

Der findes ingen twin-værelser* på hotellerne. 

*Et twin-værelse har to separate senge.

Er der handicapvenlige værelser?

På Wakeup Copenhagen, Borgergade, Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade og Wakeup Aarhus findes der få handicapvenlige værelser. Disse er altid på forespørgsel. For mere information kontakt venligst de respektive bookingafdelinger. Kontakt Wakeup Copenhagen, BorgergadeWakeup Copenhagen, Bernstorffsgade  eller Wakeup Aarhus, Bruunsgade.