Moderne CO2-venligt Hotel i Københavns Centrum | Fra DKK 400,-

CO2 præmiering af Wakeup Copenhagen ved Kalvebod Brygge

Det er en fornøjelse at meddele, at Københavns nyopførte hotel WAKEUP COPENHAGEN har modtaget "REALKREDIT DANMARKS KLOGE KVADRATMETER PRIS"

Prisen er tildelt vores hotel i København Wakeup Copenhagen grundet vores aktive indsats for at reducere hotellets CO2-udslip herunder energibesparende cirkulationspumper, ventilationsanlæg med varmegenvindingsudstyr, køling og lys der aktiveres med nøglekort på værelserne og energivinduer med solvarmeafvisende belægning. Herudover er alle hotellets toiletter udstyret med 2 trins skyl og sparebrusere. Regnvand opsamles fra tagene og genbruges til plantevanding ligesom de store tagflader på etage 9 er udført med grønne sedumbelægninger, der som et ”mostæppe” gror oven på tagfladen. Sedum opsuger regnvand, der dermed ikke bliver udledt i kloakken, ligesom den isolerer huset og er CO2 rigtig.

Endvidere har hele vores øvrige arbejde med Den Grønne Nøgle på hotellet været medvirkende til, at vi i dag kan smykke os af denne flotte pris. Stort tillykke til jer alle. Med prisen følger udover anerkendelsen kr. 30.000, som vi vil gemme og bruge til et godt grønt initiativ ved passende lejlighed.