Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017 | Wakeup Aarhus

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017

Smilets By, Aarhus, er udnævnt til kulturhovedstad i Europa i 2017. Det betyder, at vi nu er gået ind i et år, hvor Aarhus og omegn er spækket med spændende kulturelle tiltag. I den forbindelse er Wakeup Aarhus ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017”.

Musikhuset Aarhus

Hvad vil det sige at få titlen ”Europæisk Kulturhovedstad”?

Titlen Europæisk Kulturhovedstad bliver givet til to europæiske byer hvert år. Foruden Aarhus har Pafos på Cypern fået titlen som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Hver Kulturhovedstad har et kulturprogram med specielle udstillinger, forestillinger og sammenkomster, der involverer lokale, nationale og internationale partnerskaber, som samarbejder med vægt på kvalitet og deltagelse.

Bo billigt og oplev Kulturhovedstaden 

Vil du opleve Kulturhovedstaden på egen hånd? Så bo på vores nyåbnede hotel Wakeup Aarhus, der er blevet udnævnt som ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017". Hotellet ligger centralt lige ved Aarhus Hovedbanegård og Bruun’s Galleri og er derfor nemt at komme til. Så vil du gerne bo billigt og centralt, når du besøger årets Europæiske Kulturhovedstad, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg.

Book dit ophold allerede i dag og glæd dig til at opleve Smilets By som Europæisk Kulturhovedstad 2017. 

Moesgaard Museum i Aarhus

Aarhus som Kulturhovedstad 

Involvering er et af nøgleordene for Aarhus. Der er allerede taget forskellige tiltag, som indtil videre har involveret mere end 10.000 mennesker fra hele regionen, og programmet for 2017 fortsætter med at skabe initiativer, hvor borgere og lokale iværksættere kan engagere sig, deltage og være med til at skabe nyt under det overordnede tema ”Let’s Rethink”. Vores hotel Wakeup Aarhus er ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017”, og vi støtter Fonden Aarhus 2017 i at gentænke kunst og kultur, i at opbygge, opleve og deltage i kulturaktiviteter af høj kvalitet og til at ændre spillets regler. 

Hvad kan du opleve i Aarhus?

Listen over hvad du kan opleve i Aarhus er lang. På hjemmesiden aarhus.dk kan du se det fulde program for 2017. Her finder du inspiration til alt lige fra festivaller, scenekunst og film til arkitektur, billedkunst og gastronomi. Byen har et program fyldt med spændende oplevelser, så det er lige før, det kræver flere besøg til Den Europæiske Kulturhovedstad. Om du forkæler dig selv med et eller flere ophold til Aarhus, så kan du bo billigt og centralt på Wakeup Aarhus. 

Official Hotel Partner of Aarhus 2017


<< TILBAGE TIL HOVEDSIDE