Hotel med parkering i København & Aarhus

Som rejsende er der noget ved at have bil, så man let kan komme fra A til B. Dertil er det også vigtigt at kunne føle sig sikker, når man parkerer sin bil samt at have et køretøj til rådighed præcis når man har brug for det. Alle disse ting har vi taget i betragtning, når du checker ind på et af vores Wakeup Copenhagen hoteller.

Til trods for at alle Wakeup hotellerne ligger centralt placeret i både København og Aarhus, så er det hoteller med gode parkeringsmuligheder. Nedenfor har vi samlet en oversigt over de parkeringsmuligheder vi tilbyder på Wakeup Copenhagen hotellerne.

Parkering på Wakeup i Bernstorffsgade

Bor du på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade, bor du ikke kun på en af de bedste adresser i København ved Københavns havnefront. Du bor også på et hotel med parkering lige i nærheden. Det er muligt at parkere i vores egen parkeringskælder på hotellet – dog har vi et begrænset antal parkeringspladser, hvorfor du med fordel kan benytte dig af en af de nærliggende udendørs parkeringsmuligheder omkring hotellet.

Klik her og læs mere

Parkering på Wakeup i Borgergade

På vores centralt placeret hotel i Borgergade bor du også på et hotel med parkering i København. Her finder du offentlige parkeringspladser i nærområdet.

Kilk her og læs mere

Parkering på Wakeup i Carsten Niebuhrs Gade

Hvis du overnatter på hotellet i Carsten Niebuhrs Gade har vi lavet en samarbejdsaftale med Tivoli Hotel & Congress Center, som ligger lige ved siden af. Her kan du parkere, når du bor på Wakeup hotellet, fra kun DKK 25,-.

Klik her og se mere 


Parkering på Wakeup Bruunsgade

På Wakeup Aarhus, Bruunsgade, er der også parkering at finde tæt på hotellet. Når du bor her kan du parkere i parkeringshuset i Bruun's Galleri som er placeret under hotellet.

Klik her og se mere