Hotel ved lufthavn – Wakeup Aarhus 

Vi ved alle hvor rart, og hvor vigtigt det er med et hotel der er let at komme til når man lander i lufthavnen, men hvor man ikke bor med udsigt til en flyveplads. Dette er ikke tilfældet hvis du tager en overnatning på Wakeup hotellet i Aarhus, til trods for at det er let at komme til fra Billund lufthavn. På Wakeup Aarhus bor du i hjertet af Aarhus centrum, helt præcis på M.P. Bruunsgade

Lander du i Billund lufthavn og skal du bruge et hotel, så finder du Wakeup hotellet i Aarhus kun en time fra lufthavnen. Der er masser af muligheder for offentlig transport tilgængelig, både i form af bus og tog. Vælger du derimod at tage en taxi fra lufthavnen til Wakeup hotellet i Aarhus, kan du også fange en taxi ude foran.

Det er også muligt at flyve til Thisted lufthavn. Lander du i Thisted lufthavn finder du Wakeup Aarhus hotellet 2 timers kørsel fra lufthavnen.

Overnat på hotel ved lufthavn i Aarhus centrum

Hvis du gerne bo billigt og centralt, men det samtidig ogå skal være let at komme til Billund så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet er, ligesom de andre Wakeup Copenhagen-hoteller, smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet. På hotellets 315 værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet, og alle værelser indeholder TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Hotel i centrum af Aarhus med billige priser, lækkert design og central beliggenhed

Wakeup Aarhus ligger midt i centrum på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade, hvor du finder Bruun’s Galleri som nabo og Aarhus hovedbanegård lige om hjørnet. Vores centrale beliggenhed gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, hvor du er tæt på både kulturoplevelser, shopping og lækre madsteder. Wakeup Aarhus, M. P. Bruuns Gade måler sig med en 3-4-stjernet hoteloplevelse, men ligger prismæssigt på et 2-stjernet niveau.