5 bedste loppemarkeder i København

Så snart det gode vejr er fremme, og forårsfornemmelserne er landet, begynder loppemarkederne i København så småt at blomstre frem, som påskeliljerne i bybilledet. Og det er ikke en dum ide at kombinere dette med en getaway weekend i København på et af vores Wakeup Hoteller.

Vi har her samlet de 5 bedste loppemarkeder, du kan finde i København, alle tæt på Wakeup Copenhagen hotellerne:

1. Frederiksberg loppemarked 

På Frederiksberg loppemarked skal du være dygtig, hvis ikke du går derfra med et fantastisk loppefund. Her bugner det med alt fra lækkert tøj til antikviteter.

Hvor: Bag Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1, Frederiksberg.
Hvornår: Lørdage fra 9-15 fra april til oktober. 

2. Gentofte Loppemarked

På loppemarkedet i Gentofte finder du alt fra ting til de små, til eksklusive mærkevarer til de voksne. Dertil går alt overskuddet fra markedet til at hjælpe hjemløse - og det gør det jo et besøg værd i sig selv.

Hvor: Bregnegårdsvej 2, lige bag Charlottenlund Station.
Hvornår: Søndage 7. april - 6. oktober fra 8-14 fra april til oktober.


3. Søllerød Marked

Loppemarkedet i Holte er et stort marked, hvor du finder lidt af hvert. Du kan finde ting og sager fra både private og professionelle. Det er godt placeret tæt på Holte station, og er let at komme til. 

Hvor: Nær Holte Station, Holte Stationsvej 6, Holte.
Hvornår: Søndag fra 8 –14 fra april til oktober.

4. Ritas Blå Lopper

Loppemarkedet på Vesterbro, nærmere betegnet Sønder Blvd., er efterhånden blev en forårstradition og flere og flere deltager. På loppemarkedet kan du shoppe en masser lækkert brugt designer tøj til gode priser, til tonerne af god musik fra en DJ.

Hvor:  Enghavevej 80-82, København SV
Hvornår: 5 maj 2019 kl 12.00-17.00

5. Den Blå Hal

Loppemarkedet på Amager kalder sig selv for Københavns hyggeligste loppemarked, og det kunne det muligvis også godt gå hen og være. Hver lørdag og søndag stiller adskillige kræmmere op med skønne boder, hvor du kan finde alle mulige gode loppefund mellem himmel og jord.

Hvor: Ved Amagerbanen 9, 2300 København S
Hvornår: Hver lørdag & søndag 10.00-16.00

Book en overnatning på et af vores Wakeup hoteller i København.
Alle vores hoteller er centralt placeret i Borgergade, Carsten Niebuhrs gade og Bernstorffsgade, hvilket betyder, at du kun er få kilometer fra et godt loppefund og en god seng.