Bed & Breakfast på Wakeup Copenhagen

Overnat billigt i arkitektoniske hoteller i centrum af København. Oven i købet får du smukt designet interiør og et serviceminded personale, der står parat til at yde deres bedste.

Wakeup Copenhagen er moderne kvalitetshoteller, der emmer af stil og tilbyder en langt højere standard, end du ellers kan forvente af et lavprishotel. Hotellernes placeringer er desuden perfekt, både hvis du kommer med tog eller hvis du kommer via en af Københavns vigtigste indfaldsveje og ind langs Kalvebod Brygge direkte til Carsten Niebuhrs Gade.

Området nær Wakeup Copenhagen ved Carsten Niebuhrs Gade 11 huser mange større virksomheder og hotellet ligger tæt på Københavns Politigård og Hovedbanegården. 

Moderne Bed & Breakfast-hoteller

Wakeup Copenhagens hoteller har tilsammen 1.008 værelser og jo længere du kommer op, des bedre bliver udsigten. Du kan booke et allergivenligt værelse og bemærk desuden, at hotellet er certificeret med Green Key.

Alle værelser har gratis Wi-Fi samt TV. Hotellerne har i modsætning til mange hoteller i den gamle bydel gode parkeringsforhold. Vi tilbyder cykeludlejning, express check-out og delikate morgenmadsrestauranter på hotellerne.

Hotellernes placeringer

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 er en del af en række nye bygninger på Kalvebod Brygge tæt på både indre by og Vesterbro. Området har i nogle år været udskældt for at ligge lidt øde hen, men de seneste år er der blevet bygget en række arkitektoniske perler og kvarteret har fået et løft og en særlig storbypræget karakter.

En ny promenade er under udvikling, og en ny high street sti snor sig mellem bygningerne fra gadeplan til anden sals højde. Udforsk området og book dine billige overnatninger allerede i dag.