Copenhagen Cooking Madfestival | Bo på Wakeup Copenhagen

Copenhagen Cooking & Food Festival 2018

Copenhagen Cooking & Food Festival er for dig, der elsker mad og ikke er bange for at smage nye ting. Med temaet ”Breaking the New” kan du fra den 24. august til den 2. september 2018 opleve nogle af de nyeste tendenser fra det nordiske madkøkken. 10 dage med mere end 100 arrangementer og events, som du kan planlægge allerede nu.

Copenhagen Cooking Festival for madentusiaster

Temaet er som nævnt ”Breaking the New”, hvor madscenen gennem de sidste 15 år hyldes, og der gøres plads til anderledes og innovative retninger inden for gastronomi. Madfestivalen er populær, og cirka 80.000 madinteresserede gæster indtager byen i disse 10 dage fyldt med mad og hyggelig stemning.

Kender du Copenhagen Cooking & Food Festival?

Hvis det er første gang, du oplever madfestivalen, kan du godt glæde dig! Festivalen giver dig mulighed for at for at smage, hvad der kendetegner den nordiske madkultur, og hvad der bliver det nye inden for madkunsten.

De 10 dage vil flyve af sted, så måske kan det være en fordel at læse Copenhagen Cooking & Food Festivals guides igennem omkring deres arrangementer, og hvad du kan opleve.Lækre madoplevelser, hyggelige sociale arrangementer, helt nye smagsoplevelser og meget mere. 

Glæd dig til at nyde skøn gourmetmad under åben himmel, lav anderledes mad med dygtige kokke på holdet og lad dig inspirere til selv at give dig i kast med nye, spændende gourmetmiddage med fokus på de gode råvarer.

Spis godt – Sov godt

10 dage med alt, hvad du kan spise, til supergode priser – og så en rigtig dejlig seng at sove i. Snup et par af dagene på Wakeup Copenhagen, så er du i gåafstand til mange af arrangementerne og kan nyde at være i nærheden af en god seng, når trætheden melder sig.


ER DU ENDNU IKKE TILMELDT VORES NYHEDSBREV?
TILMELD DIG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I KØBENHAVN OG NYHEDER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU TILMELDER DIG HERUNDER.