Copenhagen Cooking Madfestival | Bo på Wakeup Copenhagen

Copenhagen Cooking 2016

Copenhagen Cooking Madfestival er for dig, der elsker mad og ikke er bange for at smage nye ting. Med temaet ”Breaking the New” kan du fra den 19. til den 28. august 2016 opleve nogle af de nyeste tendenser fra det nordiske madkøkken. 10 dage med mere end 150 arrangementer og events, som du kan booke allerede nu.

Copenhagen Cooking Festival for madentusiaster

Temaet er som nævnt ”Breaking the New”, hvor madscenen gennem de sidste 15 år hyldes, og der gøres plads til anderledes og innovative retninger inden for gastronomi. Madfestivalen er populær, og cirka 100.000 madinteresserede gæster indtager byen i disse 10 dage fyldt med mad og hyggelig stemning.

Kender du Copenhagen Cooking Festival?

Hvis det er første gang, du oplever Copenhagen Cooking festivalen, kan du godt glæde dig! Festivalen giver dig mulighed for at for at smage, hvad der kendetegner den nordiske madkultur for 2016, og hvad der bliver det nye inden for madkunsten.

De 10 dage vil flyve af sted, så måske kan det være en fordel at læse et par guides igennem fra Copenhagen Cooking. Guides, som de har udarbejdet særligt til formålet. Inddelingen giver god mening, og du kan blandt andet finde arrangementer og events i kategorien ”Verdenskøkkener”, ”Street Dinners”, ”Til søs”, ”Bøf & Øl” eller ”Fem gratis oplevelser”. Disse guides giver et rigtig godt overblik over, hvad du kan komme til at opleve på årets Copenhagen Cooking Festival. Lækre madoplevelser, hyggelige sociale arrangementer, helt nye smagsoplevelser og meget mere. 

Glæd dig til at nyde skøn gourmetmad under åben himmel, lav anderledes mad med dygtige kokke på holdet og lad dig inspirere til selv at give dig i kast med nye, spændende gourmetmiddage med fokus på de gode råvarer.

Copenhagen Cooking

Spis godt – Sov godt

10 dage med alt, hvad du kan spise, til super gode priser – og så en rigtig dejlig seng at sove i. Snup et par af dagene på Wakeup Copenhagen, så er du i gåafstand til mange af arrangementerne og kan nyde at være i nærheden af en god seng, når trætheden melder sig.


ER DU ENDNU IKKE TILMELDT VORES NYHEDSBREV?
TILMELD DIG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I KØBENHAVN OG NYHEDER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU TILMELDER DIG HERUNDER.