Copenhagen Fashion Week 2019

Hversommer og vinter er København vært for nordens største modeevent – Copenhagen Fashion Week. Dage fyldt med ekstravagant design fra kendte såvel som nye modetalenter. Her kan du møde danske og internationale personligheder, der tager dig med på en rejse ind i deres unikke modeverden.

Overnat på Wakeup Copenhagen til årets Copenhagen Fashion Week den 6.-9. august 2019.

På Wakeup Copenhagen er du sikret et centralt udgangspunkt, når modeugen indtager det københavnske byliv. Modeugen giver dig optimale muligheder for at følge dine yndlingsdesignere, være med når nye navne præsenteres og sidde på første række til årets mest populære modeshows. Lad Wakeup Copenhagen være din base under hele eventet og se frem til:

  • Flot, moderne og minimalistisk design
  • To smarte lavprishoteller at vælge mellem
  • Mulighed for skøn morgenbuffet
  • Central beliggenhed i København
  • Gratis Wi-Fi

Modeugens mange events finder sted i hele København. Booker du et hotelophold med central beliggenhed, får du meget lettere ved at nå rundt til alle de mange begivenheder og shows, du gerne vil opleve. Tag til alle de spændende arrangementer og få en god nats søvn, når dagens indtryk (og indkøb) skal nydes. Hvis du i løbet af dagen trænger til at hvile fødderne, kan du tage tilbage på hotellet og få en velfortjent pause. Noget, der kan være særdeles tiltrængt til Copenhagen Fashion Week.

Modeuge og billigt hotelophold

Hvorfor bruge penge på dyre hoteller, når årets modeuge byder på et væld af must-haves til garderoben? Vælg et lavprishotel, der konkurrerer mod 3-4-stjernede hoteller i bl.a. komfort og beliggenhed – til en 2-stjernet pris!

Begynd allerede nu at planlægge dit ophold til Copenhagen Fashion Week. Book et hotelophold og få den bedste start på din modeuge.