Hoteller med udsigt i København

København som by tilbyder nogle fantastisk flotte udsigter, og det er med at få del i nogle af de bedste placeringer på toppen. På Wakeup Copenhagen hotellerne i København, får du netop dette. Booker du et ophold på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade eller på hotellet i Carsten Niebuhrsgade, får du en storslået udsigt fra et af de moderne hotelværelser og til priser fra kun DKK 400 kr.

Hotel med havneudsigt i København

Der findes ikke noget mere afslappende end at have udsigt over vandet. Efter en lang dag rundt i Københavns gader, kan du smide dig i sengen med smuk udsigt over Københavns Havn eller få en smuk udsigt over Københavns tage. Du kan booke et værelse på vores Wakeup Sky-værelse eller Wakeup Heaven-værelse og være garanteret en god udsigt.

Der er penge at spare ved at bestille et Wakeup Standard-værelse, som oftest er placeret nederst eller bagerst i bygningen. Rykker du højere op, får du en bedre udsigt. Vores værelser med udsigt hedder Wakeup Sky og Wakeup Heaven. De koster lidt mere, men til gengæld er udsigten det hele værd.

Wakeup Standard

Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen.

Wakeup Sky

Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end Wakeup Standard.

Wakeup Heaven

Vores bedst placerede værelser med den bedste udsigt, oftest beliggende på hotellets øverste etager.

Du behøver ikke tage langt væk…

…for at opleve nye ting, få nogle nye perspektiver samt en bedre udsigt. Wakeup Copenhagen er et ideelt hotel at vælge, hvis du for få penge, vil have en storslået udsigt. Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade og Carsten Niebuhrs gade giver dig en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris. Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Vi giver dig mulighed for selv at påvirke prisen på dit hotelophold, hvor du kan vælge imellem billig og fleksibel reservation, tilvælge ekstra plads på værelset samt udsigt fra værelset.

Ekstra plads på værelset

Vores værelser er ens indrettet, og der er derfor ikke forskel på senge, badeværelser eller TV. Dog har du mulighed for at bestille vores Wakeup Large-værelse på 15 m2, hvis du gerne vil forkæles med lidt ekstra plads på værelset. Rejser I flere sammen, kan I vælge vores Wakeup Family-værelse, der består af to Standard-værelser med connecting doors.

Familievenlige hoteller i København og Aarhus

Wakeup Copenhagen-hotellerne har billige hotelpriser og overnatningsmuligheder i København og Aarhus. Disse overnatningsmuligheder samt faciliteter kan matche mange 3- og 4-stjernede hoteller. Wakeup Copenhagen-hotellerne er ideelle for den travle forretningsmand og den prisbevidste børnefamilie. Til børnefamilier kan vi f.eks. tilbyde, at børn på 2 år eller derunder kan bo gratis på samme hotelværelse som deres forældre eller værger. Derudover får børn under 12 år halv pris på morgenbuffeten, og børn under 3 år spiser gratis.