Kødbyens Madmarked – Gastronomi | Wakeup Copenhagen

Kødbyens Madmarked

Fra april og indtil slutningen af september vil Kødbyen hver weekend forvandle sig til fantastisk madmarked for alle. Initiativet hedder Kødbyens Mad og Marked, men kaldes Kødbyens Madmarked, og her er det svært ikke at lade sig lokke af de mange forførende dufte, udsøgte råvarer og den gode mad. Du kan spise dig mæt til frokost og handle ind til aftensmaden samt snuse rundt mellem de 70 forskellige boder.

Glæd dig til Kødbyens Mad og Marked

Du kan godt glæde dig til at opleve Kødbyens Mad og Marked, for det er et madmekka ud over det sædvanlige. Madboderne sælger både ferske råvarer og tilberedt mad, så hvis du godt kan lide mad og måske ligefrem er en sand foodie, er Kødbyens Mad og Marked lige sagen! Køb ind til at lave lækker mad hjemme eller spis i Kødbyen – hvor den lækre mad serveres ved store langborde.

Kan du ikke denne weekend, er der altid den næste – Kødbyens Mad og Marked har åbent hver weekend fra kl. 10-18  frem til 25. september 2017. 


Find frem til Kødbyens madmarked

Har du aldrig besøgt Kødbyens madmarked, vil vi anbefale, at turen går dertil, næste gang du er på disse kanter. Er du med tog, kan du stå af på Hovedbanegården og gå de få meter – så er du i Kødbyen! Er du i bil, er der mange parkeringsmuligheder i Kødbyen. I en travl weekend kan man dog komme til at køre lidt rundt, før parkeringen er i hus. Det er til gengæld det hele værd, for der er intet så hyggeligt som byens summen, solskin og saftige sandwiches.

Kødbyens Mad og Marked... og mere mad 

Det er lige før, du bare kan gå efter duften for at finde frem til det populære madmarked. Placeringen er Vesterbro, og på og omkring pladsen er du desuden omgivet af nogle rigtig gode restauranter. Drik en kop kaffe, spis en burger eller hop på en af brunchbuffeterne, der altid tiltrækker et hav af sultne mennesker. Hyggen er helt essentiel, og stemningen spreder sig lynhurtigt på disse små spisesteder i Kødbyen

Hvor: Kødbyen

Hvornår: Hver weekend fra kl. 10-18

Periode: April til 25. september 2017


ER DU ENDNU IKKE TILMELDT VORES NYHEDSBREV?
TILMELD DIG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I KØBENHAVN OG NYHEDER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU TILMELDER DIG HERUNDER.