Oplev Kulturnat i København 2016 | Wakeup Copenhagen

Kulturnatten i København

Sæt kryds i kalenderen den 14. oktober 2016

Hvert år i efterårsferien afholdes der Kulturnat i København, og du er inviteret! På denne ene årlige dato får du en dag og aften spækket med festlige arrangementer og events. Faktisk har Kulturnatten i København i snart 20 år været en af Københavns mest populære og velbesøgte begivenheder med fokus på kultur.

Feststemning i gaderne til Kulturnat i København

Glæd dig til, at byen byder på et væld af spændende events, en rigtig god stemning og et hyggeligt byliv den 14. oktober, når København siger velkommen til mere end 250 parker, teatre, museer, kirker og ministerier, pladser og biblioteker. Begivenheden er årlig, og her får du en unik mulighed for at deltage i anderledes, flotte og sjove arrangementer og events, som sammen viser, hvordan København udnytter byens uendelige potentiale. Her kan man tale om, at Kulturlivet for alvor får lov til at være omdrejningspunkt. Så vær med til en fest til Kulturnatten i København den 14. oktober 2016.

For mange børnefamilier er Kulturnatten i København en ekstra stor begivenhed, da det foregår på dagen for skolernes efterårsferie. Kulturnatten er en oplagt måde at tage hul på sin efterårsferie og nyde, at byens dejlige kulturliv bringes sammen i en fælles inspirationskilde, som alle kan være en del af. Tag til Kulturnat i København og få unikke oplevelser med familien, vennerne eller kæresten.

Copenhagen Cooking

Hvor foregår Kulturnatten i København?

Hele København lyser op til Kulturnatten, dvs. fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn – så der er ret gode muligheder for, at du bliver en del af Kulturnatten, hvis du går en tur gennem byen og holder øjnene åbne. Husk at have et Kulturpas med, hvis du vil rejse frit med Metro, bus og tog på denne ene dag og aften. Du kan også nemt cykle fra arrangement til arrangement, og på Wakeup Copenhagen kan du leje en cykel, hvis du er på ferie i byen. Er du ude i god tid, kan du planlægge aftenen hjemmefra og sikre, at du når at se og opleve det, der interesserer dig allermest.

Kulturnattens kulturelle program

Som altid kan du købe programmet for Kulturnatten i København i fysisk version, så du nemt kan have den på dig, når du går eller kører rundt til de forskellige arrangementer. I 2015 bød programmet på et væld af gode begivenheder såsom udstillinger, diverse kreative værksteder, kanalrundfart, Kids News, rejseforedrag, trommesang, midnatsgudstjeneste, grønlandsk korsang, rundvisninger, sanseværksted, koncerter, troldmandsskole, lysmesse og så kunne du rent faktisk prøve at få en filmplakat med dit eget ansigt.

Du kan med fordel følge med på Kulturnattens hjemmeside, så du er klar, når de afslører årets Kulturnat-program.

Oplev en masse og sov godt i København

En aften i København spækket med kultur og så en rigtig dejlig seng at sove i bagefter – det lyder da lækkert! Snup en overnatning på Wakeup Copenhagen, så er du i gåafstand til mange af arrangementerne.


ER DU ENDNU IKKE TILMELDT VORES NYHEDSBREV?
TILMELD DIG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I KØBENHAVN OG NYHEDER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU TILMELDER DIG HERUNDER.