Wakeup Copenhagen-hotellerne er smarte hoteller i centrum

Wakeup Copenhagen hotellerne, er blandt Københavns nyeste og billigste hoteller, men Wakeup Copenhagen skiller sig alligevel ud, med sit unikke design og kvalitet i særklasse.

Hotellerne er tegnet af Kim Utzon og ligger, som en del af det Kosmopolitiske område, der de seneste år har udviklet sig. Book en Bed and Breakfast pakke og nyd, at du vågner op efter en god nats søvn, på et lavprishotel i centrum.

Værelser og faciliteter på hotellerne

Hotellerne er på grund af deres rummelighed og prisklasse velegnet til større grupper, der ønsker at opleve København. Hos Wakeup Copenhagen får du allergivenlige værelser, med aircondition, tv med et bredt udvalg af kanaler, en god arbejdsplads og gratis Wi-Fi.

Alle værelser er ens indrettet, men des højere du kommer op des bedre bliver udsigten over byen. Med Bed & Breakfast aftalen har du mulighed for at benytte dig af hotellernes fine morgenmadsrestauranter.

Seværdigheder nær hotellerne

Wakeup Copenhagen hotellerne, ligger i centrum af København og tæt på det dynamiske Vesterbro, der de seneste år har udviklet sig til at være et af byens mest attraktive områder. Her blomstrer designere, gallerier og café og nattelivet og flere kulturelle oaser skyder op og giver liv i gamle industribygninger.

Fra hotellerne kan du let komme rundt i byen og i gåafstand når du på ingen tid frem til Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen, kanalrundfart og havnebadet på Islands Brygge.

En af det mest populære former for sightseeing i København er kanalrundfart. Hop på båden og bliv guidet gennem byen fra vandsiden.