Stella Polaris Program – Gratis Festival | Wakeup Copenhagen

Stella Polaris program 2016

Den 7. august 2016 inviterede København til en stor musikfestival i Frederiksberg Have. Festivalen hedder Stella Polaris, og for mange familier, par og venner er det blevet en god tradition at deltage i dagen og sammen nyde den helt unikke sommerstemning.

Gratis festival i København

Frederiksberg Have bliver omdannet til en hyggelig chill-out festival med skønne toner og grønne omgivelser. Skal du til Stella Polaris for første gang? Så kan du godt glæde dig til en dag i musikken og hyggens tegn. Oplevelserne er ganske gratis, og du kan frit gå fra scene til scene, så du får set og hørt det, du vil.

Frederiksberg Have kan rumme mange mennesker, og det er også nødvendigt, når festivalen går i gang. Musikglade mennesker strømmer til for at kombinere en dejlig picnic med fantastisk live musik. 

Stella Polaris Program – 2016

Størstedelen af programmet for dette års Stella Polaris-festival er offentliggjort, og du kan glæde dig til at få en gratis koncert med alle disse dygtige musikere:

  • M.I.L.K.
  • Slowolf
  • Lis Sørensen og Mads Björn
  • Phlake
  • CHINAH
  • Daniel Miller
Stella Polaris

Hvad er Stella Polaris?

Hvis du aldrig har hørt om musikfestivalen Stella Polaris, kan vi fortælle, at Stella Polaris fik sit navn efter Nordstjernen og er et stort udendørs musikarrangement, der afholdes hver sommer. Til Stella Polaris-festivalen er entréen helt gratis, og hele dagen vil musikken spille på de forskellige scener, som findes rundt omkring i Frederiksberg Have. Faktisk er det ikke kun København, som får besøg af Stella Polaris. Kolding, Sønderborg og Aarhus byder også byens besøgende til denne store og hyggelige havefest. For Stella Polaris-entusiaster er det muligt at deltage i alle fire havefester.

I 1997 blev den første Stella Polaris-festival skudt i gang, og lige siden har festivalen præsteret at vokse sig større i takt med, at interessen er vokset.  Det er et børnevenligt arrangement, og festivalen tiltrækker rigtig mange mennesker. Det er nemlig ikke ret mange, der siger nej tak til en hyggelig dag med super god sommerstemning og dejlig chill-out musik.


Skal du med til havefest?

Fra begge Wakeup Copenhagen hotellet kan du leje en cykel og komme nemt gennem byen og frem til Frederiksberg Have. Fra Wakeup Copenhagen i Borgergade tager det cirka 20 minutter at cykle, og fra Carsten Niebuhrs Gade tager det cirka 15 minutter. Er vejret skønt, vil cyklen være det foretrukne transportmiddel i en by som København. God vind!


ER DU ENDNU IKKE TILMELDT VORES NYHEDSBREV?
TILMELD DIG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I KØBENHAVN OG NYHEDER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU TILMELDER DIG HERUNDER.