Verdens Bedste By – Besøg København | Wakeup Copenhagen

Verdens bedste by 2016

København er kåret som verdens bedste by

Det internationale designmagasin Wallpaper har i 2016 kåret København som verdens bedste by. Her var konkurrenterne byer som Los Angeles, Miami og Beirut. Det er før sket, at København har vundet internationale priser – men det er første gang, Wallpaper giver København prisen for Best City.

Hvorfor skal København have denne pris?

Det skal den, fordi byen er i konstant forandring. Der bygges, opføres og nytænkes, og det er netop noget, der sætter aftryk. Papirøen, Den Blå Planet og Bryghusprojektet BLOX er nogle af de byfornyelser, der er blevet belønnet af Wallpaper. Attraktioner og områder, der bringer mennesker sammen, og som gør noget ekstra og noget innovativt for sine besøgende. København rummer så mange attraktioner, og det betyder, at besøgende kan blande nyt med gammelt og få dækket alle sine behov for at se byens skønne mangfoldighed.

Skal du på ferie i Verdens Bedste By 2016? Bo godt, centralt og billigt på Wakeup Copenhagen. 


Før København var det byer som London, San Francisco og Paris, der vandt prisen som verdens bedste by, men i 2016 er det København, der får opmærksomhed. Velfortjent opmærksomhed. Byen er klar til at få gæster fra hele verden, og skal du snart til København, kan du overveje nogle af disse populære steder:

  • Kødbyen (mad, cocktails, stemning)
  • Kongens Nytorv (hygge, byens summen)
  • Papirøen (Copenhagen Street Food, Experimentarium City, kaffebarer)
  • Torvehallerne (torv med fisk, kød, frugt, grøntsager mv.)
  • Fields (shoppingcenter, biograf)
  • Strøget (shopping, turisme)
  • Zoologisk Have (dyr, familie)
  • Dansk Arkitektur Center (arkitektur, byudvikling)

Det er især bydele som Nørrebro, Christianshavn, Vesterbro og naturligvis Papirøen, der har haft den største påvirkning på juryen – og det er kun dejligt, at et internationalt designmagasin kan se de samme fantastiske ting ved København, som byens borgere kan. Vi siger stort tillykke til København og skal nok være din billige base, næste gang du besøger byen.


ER DU ENDNU IKKE TILMELDT VORES NYHEDSBREV?
TILMELD DIG I DAG, SÅ FÅR DU INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I KØBENHAVN OG NYHEDER OM WAKEUP COPENHAGEN.
DU TILMELDER DIG HERUNDER.