CO2 præmiering af Wakeup Copenhagen ved Kalvebod Brygge

Sommer 2017

Vi kan med stor glæde meddele, at vores lavprishotel  Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, har modtaget ”REALKREDIT DANMARKS KLOGE KVADRATMETERPRIS”. 

Hos Wakeup Copenhagen har vi gjort en stor indsats for at reducere CO2-udslippet, og vi er stolte over, at vores hotel på Carsten Niebuhrs Gade i København har modtaget prisen ”REALKREDIT DANMARKS KLOGE KVADRATMETERPRIS”. Til at nedkæmpe udslippet har vi indført cirkulationspumper, ventilationsanlæg med varmegenvindingsudstyr samt køling og lys, der aktiveres med nøglekort på værelserne og energivinduer med solvarmeafvisende belægning. Derudover har vi udstyret alle hotellets toiletter med 2-trins skyl og sparebrusere. Regnvand bliver opsamlet fra tagene og genbrugt til plantevanding, ligesom vores store tagflader på niende etage er udført med grønne sedumbelægninger, der gror oven på tagfladen som et ”mostæppe”. Sedum opsuger nemlig regnvand, så regnvandet ikke udledes i kloakken, ligesom sedum isolerer huset og er CO2-rigtig.

Endvidere har hele vores øvrige arbejde med The Green Key på hotellet medvirket til, at vi i dag har modtaget denne flotte pris.