Arp-Hansen Hotel Groups første hotel udenfor København

Pressemeddelelse udsendt d. 10. april 2015

Arp-Hansen Hotel Group åbnede det første Wakeup Copenhagen i 2009 som nabo til Tivoli Hotel & Congress Center på havnefronten i København, og det har siden vist sig at være et meget populært og velbesøgt hotel. I sommeren 2014 kom det andet Wakeup hotel til verden i København i Borgergade, og også dette hotel er med sit stærke lavpriskoncept med høj produktkvalitet blevet særdeles vel modtaget af såvel gæster som samarbejdspartnere.

Arp-Hansen Hotel Group har derfor valgt at lytte til de mange kunder, der har efterspurgt netop et Wakeup Hotel i en af Danmarks centrale byer, nemlig Aarhus. Det nye Wakeup hotel i Aarhus er nu åbnet med 315 værelser samt morgenmadsrestaurant på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade i den tidligere Aarhus Olie A/S´s hovedkontor. Du kan nu vågne op på Wakeup i Aarhus midtby med nærmeste nabo til Bruuns Galleri og få minutters gang til Aarhus Hovedbanegård.

Et Wakeup Hotel i Aarhus

Aarhus er en by i rivende udvikling som kultur, erhvervs- og turistdestination. Senest er rekord mange Michelin-stjerner strøet over byens restauranter og I 2017 skal byen danne rammen for Europæisk Kulturhovedstad. For at understøtte og tage del i denne udvikling udvider vi i netop denne spændende by, hvor det er vores vurdering, at tilførsel af et sådant hotelkoncept på en central beliggenhed i Aarhus årligt kan føre over 100.000 nye overnattende gæster til byen. Gæster som under deres ophold vil gøre brug af byens udbud af restauranter, transport, attraktioner, kultur, shopping, parkering osv.

Erfaringen fra København er, at et lavprishotel af denne kvalitet, størrelse og beliggenhed samt prisstrategi tilfører overnatninger til byen som ellers ikke ville være fundet sted. Qua en prisbillig overnatningsmulighed kan gæster, som ellers ville have valgt privat indkvartering eller ville have valgt at køre hjem – f.eks. efter en teatertur eller middag, i stedet vælge at udvide opholdet og oplevelsen i byen med en overnatning.

Konceptet er ligeledes velegnet som ramme for både studerende og forældrebesøg til disse. Erfaringen er endvidere, at overnattende gæster til sportsarrangementer, møder, kongresser og events i høj grad finder et hotelkoncept af denne kvalitet og priskategori meget attraktiv og er blandt de værelser, der bliver efterspurgt og fyldt hurtigst i forbindelse med store deltagerintensive begivenheder. Wakeup hotel konceptet er baseret på relativt små, men meget velindrettede hotelværelser, med et basis serviceudbud i form af reception og morgenmadsservering. Hotellerne er airconditioneret og med gratis Wi-Fi til alle gæster.

Kort fortalt bliver Wakeup hotellet i M. P. Bruuns Gade opført i samme koncept og høje kvalitet som det kendes fra Wakeup-hotellerne i København. Billige priser, lækkert design og central beliggenhed. Med Arp-Hansen Hotel Groups filosofi for hoteldrift er det vores mål også med dette nye hotel, at give såvel gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unikt hotel på en unik beliggenhed.

Det nye Wakeup hotel i Aarhus vil kunne måle sig med mange af byens 3- og 4-stjernede hoteller, men prismæssigt ligge på 2-stjernet niveau. Wakeup konceptet bliver gennemført med indretning og møbler fra nogle af de bedste danske møbelproducenter. Fra hotellets øverste etager vil gæsterne få mulighed for en flot udsigt over byens tage.

Vi ser frem til at lære byens gæster at kende og til samarbejde med såvel private som offentlige turisme- og erhvervsaktører om at gøre Aarhus til en endnu mere spændende destination. Vi glæder os til at åbne dørene for de første gæster i Smilets by til næste år. Skulle der være behov for nærmere orientering eller supplerende materiale, står undertegnede naturligvis til rådighed.

 

Med venlig hilsen
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
Administrerende Direktør

Nybrovej 75
DK- 2820 Gentofte
Tlf. +45 4597 0500
sales@arp-hansen.dk
www.arp-hansen.dk

 • Gratis Wi-Fi
 • Nyt og cool design
 • Central beliggenhed
 • 24-timers bemandet reception
 • Business Center
 • Mulighed for allergivenlige værelser
 • Morgenmadsrestaurant
 • Tv med et bredt udvalg af kanaler
 • Lobby med salg af drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Cykeludlejning
 • Aircondition
 • Og meget mere...