Smarte lavprishoteller i København og Aarhus


Wakeup Copenhagen er nye, smarte og minimalistiske lavprishoteller i København og Aarhus – designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon. Alle vores hoteller er arkitektonisk smukke, hvorfor enhver med hang til design vil nyde at bo her.

Vores første Wakeup Copenhagen-hotel i Carsten Niebuhrs Gade blev bygget i 2009, hvorefter vores næste hotel ved Borgergade åbnede i 2014. I sommeren 2017 åbnede vores tredje hotel, Wakeup Aarhus, på M. P. Bruuns Gade, og oktober 2018 åbnede vores nyeste hotel Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade – ja, efterspørgslen på vores hotelværelser er stor. Overvejer du en smuttur til storbyen tæt på seværdigheder, byliv, madsteder og shopping? Eller skal du til en konference og mangler et sted at overnatte? På Wakeup Copenhagen-hotellerne skaber det smarte og funktionelle design rammerne for et fantastisk hotelophold i centrum af København og Aarhus.

Hotellerne har tilsammen 1.908 værelser.

Fælles for Wakeup Copenhagen hoteller:


Nye hoteller i København og Aarhus for alle rejsende

Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagens smarte hoteller et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København og Aarhus. Bor du på vores nye og smarte lavprishoteller i centrum af København, vil du være i gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget, havnefronten og Kongens Nytorv. Wakeup Aarhus, Bruunsgade er ligeledes placeret centralt i Smilets By med Bruun’s Galleri som nabo og Aarhus Hovedbanegård lige rundt om hjørnet.

Book online og spar  

Book dit værelse nemt, hurtigt og billigt her på siden. Du kan også booke ved at ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups centrale booking, dog betaler du et ekspeditionsgebyr på  .

Arkitekt Kim Utzon har tegnet alle Wakeup Copenhagen-hoteller

Vores værelser på 12-15 m2 indeholder aircondition, TV med et bredt udvalg af kanaler, en god arbejdsplads og gratis Wi-Fi. Wakeup Copenhagen-hotellerne kan måle sig med mange 3- og 4-stjernede hoteller, men prismæssigt ligger hotellerne på det 2-stjernede niveau.