Bed and breakfast København – topkvalitet til lave priser


Billige bed and breakfast hoteller i centrum af Købenavn

Leder du efter Bed and breakfast København? Hvorfor nøjes med et discount værelse, når du hos Wakeup Copenhagen får et værelse på Københavns nye kvalitets lavprishoteller til samme pris?

Vores mål er at konkurrere med byens billigste B&B hotel tilbud, samtidig med at vi tilbyder den service og komfort, du ellers skal ind på et tre- eller firestjernet hoteller i København for at finde.

Når du checker ind på Wakeup Copenhagen kan du glemme alle forestillinger om et gammeldags bed and breakfast hotel, med tung luft og senge, der giver ondt i ryggen. Wakeup Copenhagen er de nyeste og mest moderne bed and breakfast hoteller i København centrum, hvor du altid får det 21. århundredes bekvemmeligheder til priser, du troede hørte forrige århundrede til.

Alle værelser på Wakeup Copenhagen's hoteller er udstyret med gratis trådløst internet, lækre fladskærms-tv med en lang række nationale og internationale kanaler, aircondition til de varme sommernætter og en arbejdsplads, der ligefrem indbyder til kreativitet. Alt i alt får du langt mere, end du betaler for, og faktisk er vi selv lidt overraskede over, at vi kan tilbyde det hele til så lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du tror du skal langt udenfor Københavns centrum for at finde Bed and breakfast hoteller til fantastiske priser, så se lige vores priser. Et værelse på Wakeup Copenhagen er en trestjernet oplevelse til tostjernede priser. Beliggenheden i Københavns centrum burde i sig selv koste mere. Hvor ellers kan du finde B&B hoteller i natterolige omgivelser centralt i København til priser, der passer til enhver pengepung.

Toptrimmet Bed and breakfast hoteller centralt i Kbh

Wakeup Copenhagen er Københavns nye toptrimmede B&B hoteller, hvor nøgleordene er design, kvalitet, komfort og prisbevidsthed. De helt nye hoteller i København er tegnet af en af Danmarks mest kendte arkitekter, Kim Utzon, som har skabt to perler centralt i København, til glæde for alle, B&B besøgende i København. Brug Wakeup Copenhagen´s billige alternativer, i forhold til mere traditionelle B&B hoteller, som base næste gang du skal overnatte centralt i København.

Book online og spar  

Book dit værelse nemt, hurtigt og billigt her på siden. Du kan også booke ved at ringe til hotellet eller til Arp-Hansen Hotel Groups centrale booking, dog betaler du et ekspeditionsgebyr på  .

Fælles for Wakeup Copenhagen hoteller:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere