Parkering ved Wakeup Copenhagen

| Photo by: jacoblund | Source: iStock

Parkeringsfaciliteter når du bor på Wakeup-Hotellerne

Uanet hvilket af Wakeup-hotellerne du bor på enten i København eller Aarhus, har vi gode parkeringsfaciliteter til rådighed til din bil.

Du kan derfor trygt parkere din bil, når du overnatter hos os. Nedenunder kan du se de forskellige parkeringsforhold ved de enkelte hoteller. 

Parkering på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Vi anbefaler parkering i hotellets parkeringskælder. Parkeringstilladelsen købes i receptionen, og koster   per døgn (Kl. 12:00 til kl 12:00 næste dag). Vi har et begrænset antal parkeringspladser som ikke kan forud reserveres.

Er vi fuldt booket i parkeringskælderen, kan du med fordel benytte dig af en af de nærliggende udendørs parkeringsmuligheder omkring hotellet. Her kan du betale med en af følgende parkeringsapps: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller ved betalingsautomaterne i Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,3 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil!

Parkering på Wakeup Copenhagen, Borgergade

Der er rig mulighed for parkering ved vores hotel på Borgergade. Ud over de udendørs parkeringsmuligheder du finder i nærområdet, finder du også tre offentlige parkeringshuse i henholdsvis Borgergade 13, Landgreven 10 & Adelgade 11-13. Parkeringshusene ligger lige ved siden af hotellet, og alle tre administreres af APCOA. Der betales direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   pr. påbegyndte time og   pr. døgn.

Som gæst på Wakeup Copenhagen Borgergade tilbydes du en særpris på en døgnbillet, der gælder 24 timer fra indkørsel i parkeringshuset. 

Prisen er   pr. døgn (kreditkortgebyr er ikke inkluderet).

Parkering kan tilkøbes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tager forbehold for ændringer i priserne administreret af APCOA samt evt. udsolgte døgnbilletter.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 1,90 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil!

Parkering på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade tilbyder parkering i Apcoa parkeringshus med indkørsel i Kristian Erslevs Gade. Parkering på niveau B leder til direkte indgang til receptionen. 

Når du kører ind i parkeringshuset, registreres bilens nummerplade automatisk af et kamera. Ved afrejse betaler du for parkeringen ved en af de betalingsautomater, der står i parkeringshuset. Blot indtast din nummerplade og betal beløbet, herefter kan du frit køre ud af parkeringshuset.

Er du hyppig bruger af parkeringshuset, har du mulighed for at lade systemet gemme dine betalingsoplysninger og knytte disse til din nummerplade. På den måde kan du komme og gå, som du lyster, og systemet vil automatisk tage sig af betalingen, uden at du skal foretage dig yderligere.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,00 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Opladning til el biler: Vi tilbyder 17 el-ladepladser placeret på Niveau A+B+C i parkeringshuset. Opladning kræver Clever abonnement.

Priser:

Niveau A + B + C   
Timetakst:     
24 timer:  

Parkering på Wakeup Aarhus, M.P Bruuns Gade

På Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade, henviser vi til parkering i Bruun's Galleri som er placeret under hotellet. Indkørslen til parkeringsanlægget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleri’s P-anlæg er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan (P3). Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Der er skilte til Wakeup’s udgang på alle 3 etager. Oftest finder man plads på P1 hvor der også er markeret 5 pladser med Wakeup logo.

Priser: Alle dage døgnet rundt   pr. påbegyndt 30 minutter. Parkerer man i 24 timer, er prisen max   per døgn, hvis der afregnes i receptionen på Wakeup ved afrejse. Ved kreditkortbetaling i anlægget koster et døgn  . Nummerpladen registreres med kamera ved indkørsel og skal bruges ved betalingen. Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruun's Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,05 m. Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00:30 og kl. 06:30 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen.