Parkering på Wakeup Aarhus, M.P Bruuns Gade

Facaden på Wakeup Aarhus

Sådan finder du parkering

På Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade, henviser vi til parkering i Bruun's Galleri som er placeret under hotellet. Indkørslen til parkeringsanlægget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleri’s P-anlæg er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan (P3).

Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Der er skilte til Wakeup’s udgang på alle 3 etager. Oftest finder man plads på P1, hvor der også er markeret 5 pladser med Wakeup logo.

Priser:

Alle dage døgnet rundt   pr. påbegyndt 30 minutter. Parkerer man i 24 timer, er prisen max   pr. døgn, hvis der afregnes i receptionen på Wakeup ved afrejse. Ved kreditkortbetaling i anlægget koster et døgn  . Nummerpladen registreres med kamera ved indkørsel og skal bruges ved betalingen.

Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruun's Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,05 m.

Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00:30 og kl. 06:30 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen.

Udvalgte dieselbiler må ikke køre i Aarhus' miljøzone

Fra 1. oktober 2023 skal du være ekstra opmærksom, hvis du kører i en ældre dieselbil. I miljøzonen i Aarhus er det nemlig blevet et krav, at din bil skal have et godkendt partikelfilter.

Hvis du kører en tur i zonen, uden dit køretøj opfylder gældende krav, får du en bøde, da nummerpladen på din bil bliver tjekket automatisk.

Husk også, at reglen gælder for ældre dieseldrevne varebiler, busser og lastbiler.

Læs mere om zonen og regler