Gavekort til Wakeup Copenhagen

Køb et gavekort

Vil du gerne forkæle en ven, kæreste eller kollega med et lækkert, afstressende hotelophold? Så køb vores gavekort, der kan bruges på alle hoteller i Arp-Hansen Hotel Group, inklusive Wakeup Copenhagen. Arp-Hansen Hotel Group består af stilfulde og individuelle hoteller, der alle ligger på de bedste og mest centrale adresser i København og Aarhus.

Sådan bruger du dit gavekort

Du kan bruge dit gavekort på alle ophold, der kan reserveres direkte på www.arp-hansen.dk, hotellernes individuelle hjemmesider og www.wakeupcopenhagen.dk.

Såfremt du foretager en reservation, der skal forudbetales, bedes du indtaste gavekortnummer og pinkode (gælder kun hvis pinkode fremgår af gavekort) direkte på hjemmesiden.

Hvis du foretager en reservation, som er med fri afbestilling og dermed skal betales på hotellet, skal du garantere reservationen med et gyldigt kreditkort og medbringe gavekortet ved ankomst. Personalet vil trække betalingen på dit gavekort i stedet for dit kreditkort.

Har du købt et gavekort på et valgfrit beløb, behøver du ikke at bruge hele beløbet på én gang. Du kan også bruge gavekortet som delbetaling af dit ophold.