Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

Et smart lavprishotel i hjertet af Aarhus

Ønsker du at bo billigt og centralt i den livlige storby, så er Wakeup Aarhus det perfekte valg. Hotellet er, ligesom de andre Wakeup Copenhagen-hoteller, smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet. På hotellets 315 værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet. Alle værelser indeholder TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Billige priser, lækkert design og central beliggenhed

Hotellets meget centrale placering giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at opleve bylivet, populære seværdigheder, de hyggelige caféer ved åen og charmerende gader med god mulighed for shopping. M.P. Bruuns Gade er en meget attraktiv og velbesøgt gade, hvor du vil finde specialbutikker med prima kød, vin og andre lækre specialiteter. 

Vil du opleve Aarhus på to hjul, kan du leje en cykel hos Wakeup Aarhus og komme let omkring til de forskellige attraktioner. Den centrale placering betyder dog, at du i forvejen er tæt på byens mange tilbud, så bedre bliver det ikke. Wakeup Aarhus er din base i byen, hvis du ønsker lave priser, et højt kvalitetsniveau og en meget central beliggenhed.

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade måler sig med en 3-4-stjernet hoteloplevelse, men ligger prismæssigt på et 2-stjernet niveau.

 

Morgenmad hos Wakeup Aarhus

Vi ønsker, at du skal have værdi for dine penge, når du spiser morgenmad hos os.

Læs mere
Morgenmad på Wakeup

En god start på dagen

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og hver morgen står vores friske og imødekommende personale på M.P. Bruuns Gade klar til at give dig den bedste start på dagen.

Wakeup Aarhus byder på en flot og hyggelig morgenmadsrestaurant. Tag plads i vores arkitekttegnede morgenmadsrestaurant og nyd din friskbryggede fairtrade-kaffe i lyse og grønne omgivelser. Restauranten er placeret, så du kan sidde og følge med i livet udenfor i M.P. Bruuns Gade men samtidig nyde freden indendørs i ly af Aarhus pulserende byliv.

Når der venter en travl arbejdsdag forude, er det rart at kunne samle tankerne i ro og mag. Det kan du hos os på Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade. Det stilrene skandinaviske design, den behagelige belysning og den effektive indretning er med til at fuldende helhedsoplevelsen, så du kan nyde din morgenmad i fred og ro.

Sådan finder du parkering

På Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade, henviser vi til parkering i Bruun's Galleri som er placeret under hotellet. Indkørslen til parkeringsanlægget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleri’s P-anlæg er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan (P3).

Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Der er skilte til Wakeup’s udgang på alle 3 etager. Oftest finder man plads på P1, hvor der også er markeret 5 pladser med Wakeup logo.

Priser:

Alle dage døgnet rundt   pr. påbegyndt 30 minutter. Parkerer man i 24 timer, er prisen max   pr. døgn, hvis der afregnes i receptionen på Wakeup ved afrejse. Ved kreditkortbetaling i anlægget koster et døgn  . Nummerpladen registreres med kamera ved indkørsel og skal bruges ved betalingen.

Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruun's Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,05 m.

Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00:30 og kl. 06:30 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen.

Lobby

Personale, Reception

Trendy lobby med 24-timers bemandet reception

På Wakeup Aarhus, i M.P. Bruuns Gade finder du en moderne lobby med 24-timers bemandet reception. Det er muligt at stille den lille sult eller tørst. Vi tilbyder et udvalg af kaffe, snacks samt øl, vand og vin – døgnet rundt. I receptionen kan du vælge, hvad der passer dig, og du kan nyde det i lobbyen eller tage det med på værelset eller på farten. Vil du slippe for eventuel ventetid i receptionen, kan du benytte dig af vores check-in automat. Gå direkte til check-in automaten og kom hurtigt til dit værelse. Og ved check-out er alt du skal gøre blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre.

Check-in / Check-out

Bagage, Nøglekort, App, Check-in, Check-out

Check-in: Vores hotelværelser er til rådighed fra kl. 15:00. Hvis gæsterne ankommer før kl. 15:00 er der mulighed for opbevaring af bagage mod et gebyr. Se mere under FAQ.  I nogle tilfælde kan der arrangeres check-in før kl. 15:00 mod et gebyr. For mere information kontakt hotellet før den planlagte ankomstdato.  Kontakt venligst receptionen, hvis du ankommer senere end kl. 02:00 om natten. 

 • Du kan også springe køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen.

Check-out: Check-out skal ske inden kl. 11:00. Express check-out gør det nemmere for dig: På vores Wakeup Copenhagen-hoteller i København og Aarhus kan du benytte dig af express check-out. Så slipper du for eventuel ventetid i receptionen. Alt du skal gøre er blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre. Har du nogle spørgsmål, eller får du brug for hjælp, har vi naturligvis personale til at hjælpe dig.

Business center

Computere, Wi-Fi

I hotellobbyen finder du et business center, hvorfra du gratis kan arbejde og sende e-mails fra stationære computere. Bemærk at der ved travlhed kan være en tidsbegrænsning i vores business center på 30 min. Medbringer du egen computer, tablet eller smartphone, tilbyder Wakeup Aarhus i Bruuns Gade, gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden til Wi-Fi udleveres i receptionen.

Morgenmad åbningstider

Morgenmadsbuffet

Wakeup Aarhus’ morgenmadsbuffet serveres:

 • Mandag til fredag fra 06:30-10:00
 • Lørdag, søndag og danske helligdage fra 07:00-10:30

Tre ting bestemmer prisen for dit hotelophold

Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på dit hotelophold, da vi giver dig mulighed for at vælge mellem:

Billig eller fleksibel reservation

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL, hvis du vil have muligheden for at ændre din reservation.

Værelse med udsigt

Vores værelser med udsigt kaldes WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster lidt mere, men udsigten er det værd.

Ekstra plads på værelset

Vælg WAKEUP LARGE, som er vores største værelser på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to værelser med forbundne døre.

Her finder du Wakeup Aarhus, M.P. Bruunsgade

Stilfuldt nyt lavprishotel i hjertet af Aarhus – med Bruun’s Galleri som nabo.

Facaden på M.P. Bruunsgade

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Faciliteter på hotellet:

 • Nyt og cool design
 • Central beliggenhed
 • Miljøcertificeret af Green Key
 • Express check-out
 • 24-timers bemandet reception
 • Gratis Wi-Fi
 • Business Center
 • Mulighed for allergivenlige værelser
 • Morgenmadsrestaurant
 • TV med et bredt udvalg af kanaler
 • Lobby med salg af drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Cykeludlejning
 • Strygerum
 • Aircondition
 • Røgfrit
 • Bagageopbevaring
 • 315 værelser
 • 2-stjernet

Kontakt os: 

Adresse:
M.P. Bruuns Gade 27
8000 Aarhus C

Tlf.:
+45 4480 0000

Booking:
+45 4480 0030

Mail: 

bruunsgade@wakeupaarhus.dk
Facaden på Wakeup Aarhus

Tag på en virtuel gåtur gennem hotellet

Reception og morgenmadsrestaurant

Lobby, Lounge, Shop m.m.

Wakeup Standard

Værelse

Wakeup Sky

Værelse

Wakeup Heaven

Værelse

Wakeup Large

Værelse

Wakeup Family

Værelse

Oplevelser i Aarhus

Aarhus, Danmarks anden største by, byder på museer i verdensklasse, et bredt udvalg inden for shopping, interessant havneområde, strand og skov Om du er til museer, små og store attraktioner, aktivitet eller stille leg og hygge - i Aarhus finder du det hele.

 • Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark, som ligger i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborg Skov.
 • ARoS Kunstmuseum er ét af Nordeuropas største kunstmuseer og et af de bedst besøgte kunstmuseer i Skandinavien.
 • Den Gamle By – Danmarks Købstadmuseum. Tag på en tidsrejse for hele familien i Den Gamle By - en helt unik seværdighed i Aarhus.
 • Musikhuset Aarhus – Beliggende i hjertet af Aarhus, det største koncerthus i Skandinavien.
 • Den Uendelige Bro – Den cirkelformede brokonstruktion af træ løber fra strandkanten og ud i Aarhus Bugten og er et skønt udflugtsmål på din ferie i Aarhus.

Find mere inspiration her.

Restauranter i Aarhus

Det gastronomiske niveau er højt og der er mange fantastiske restauranter og caféer at vælge i mellem – Her er et lille udpluk:

 • Nordisk spisehus – Fusion af det nordiske køkken og smagsnuancer fra hele verden. Nabo til Wakeup Aarhus.
 • Restaurant Mefisto – Vundet prisen som Byens Bedste Restaurant i 2019 og Byens Bedste Brunch i 2020.
 • Restaurant SUBSTANS – Det afslappede gourmetmåltid. Restauranten fik i 2019 tildelt en prestigefyldt Michelin-stjerne
 • Bådcafé – I hele sommerperioden ligger Bådcafé lige ved indsejlingen til Marselisborg Havn.
 • St. Pauls Apothek – Placeret midt på den livlige og charmerende Jægergårdsgade. Kendte for deres cocktailmenu, hvor de serverer en cocktail med eller uden alkohol til hver ret.

Find vej og få flere ideer her.

Bed & Breakfast i Aarhus

Foretrækker du at bo i mere private omgivelser er er mange muligheder i Aarhus. Du kan bo på Bed & Breakfast både i centrum af Aarhus, i udkanten af byen og også ude i de naturskønne omgivelser længere uden for Aarhus.

Der er mulighed for at vælge egen lille lejlighed, anneks eller bare et dejligt værelse. Du finder helt sikkert noget der passer dig. Aarhus, tilbyder masser af valgmuligheder.

Godt at vide: Århus vs Århus. I 2011 vendte Århus by tilbage til den gamle stavemåde med navnet: Århus. Bogstavet å blev officielt introduceret til det danske alfabet i 1948 og repræsenterer lyden 'aa', udtalt som 'a' på det engelske 'walk'. Du kan muligvis stadig støde på Århus på en række skilte, kort osv. Derfor vil du også kunne finde begge stavemåder, bl.a. ”Oplevelser i Århus” stavet både med aa og bogstavet å.