Ferie København


Nyd Storbyferien i København på Wakeup Copenhagens top moderne hoteller


Nyd en storbyferie i København på et af Wakeup Copenhagens nye hoteller

Nyd din ferie i København på Wakeup Copenhagens nye hoteller. Københavns nye cool hoteller er perfekte til en storbyferie, her er komfort, service og billige priser en selvfølge. Nyd den centrale placering og den lette adgang til hotellerne, uanset om du er med tog, fly eller bil.

Wakeup Copenhagen er det perfekte udgangspunkt for din ferie i København, hvis du vil dykke ned i de utallige muligheder for shopping, som København byder på. Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger på grænsefladen mellem City og Vesterbro og hotellet ved Borgergade helt tæt på Kongens Nytorv. En storbyferie i København kan byde på gode shoppingmuligheder. På Strøget finder man mange eksklusive butikker, og i de mindre sidegader ligger en lang række spændende, små forretninger, der er værd at besøge. På Vesterbro, som i løbet af de senere år har udviklet sig til Københavns svar på Greenwich Village eller Quartier Latin. Små cafeer, lækre restauranter og små butikker, hvor designere sælger deres egne produkter, er kun nogle af de ting, denne bydel byder på.

Wakeup Copenhagen’s hoteller ligger som to perler placeret lige midt i centrum af København. Når du går ud af lobbyen, er der kun få skridt til Danmarks mest populære attraktion – Tivoli, som lokker med liv, lys og glade dage. Og man skal ikke gå meget længere, for at nå frem til fler af de andre spændende kulturtilbud, byen byder på. Eksempelvis Glyptoteket, Dansk Dsign Center eller Nationalmuseet.

København lokker storbyrejsende med kultur, shopping, underholdning og natteliv. Alt sammen gode årsager til at du skal på ferie i København og booke dit hotelophold på Wakeup Copenhagen. Så er du nemlig helt sikker på at være udhvilet og frisk til at gå på opdagelse i de mange spændende oplevelser

Fælles for Wakeup Copenhagen hoteller:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere