Ferie København

Nyd Storbyferien i København på Wakeup Copenhagens top moderne hoteller

Photo by: Kim Wyon | Source: VisitDenmark

Nyd en storbyferie i København på et af Wakeup Copenhagens nye hoteller

Nyd din ferie i København på Wakeup Copenhagens nye hoteller. Københavns nye cool hoteller er perfekte til en storbyferie, her er komfort, service og billige priser en selvfølge. Nyd den centrale placering og den lette adgang til hotellerne, uanset om du er med tog, fly eller bil.

København lokker storbyrejsende med kultur, shopping, underholdning og natteliv. Alt sammen gode årsager til at du skal på ferie i København og booke dit hotelophold på Wakeup Copenhagen. Så er du nemlig helt sikker på at være udhvilet og frisk til at gå på opdagelse i de mange spændende oplevelser

Bo helt centralt på din ferie i København

Wakeup Copenhagen’s hoteller ligger som perler placeret lige midt i centrum af København. Når du går ud af lobbyen, er der kun få skridt til Danmarks mest populære attraktioner Tivoli, som lokker med liv, lys og glade dage. Man skal ikke gå meget længere, for at nå frem til flere af de andre spændende kulturtilbud, byen byder på. Eksempelvis Glyptoteket, Dansk Design Center eller Nationalmuseet.

Vinterferie i København

Skal du på vinterferie i København? Så klik her og se alle de spændende ting som byen byder på i vinterferien. 
Der er aktiviteter som både store og små vil elske. 

Se mere om vinterferie i København her!

Photo by: Lasse Salling | Source: Visit Copenhagen

Påskeferie i København

Påsken byder på skønne forårsfornemmelser i byen. Hvis du skal besøge København i din påskeferie, så klik her, og få inspiration til hvad i skal lave på jeres ferie i byen.

Klik her for mere om påskeferien i København. 

Kirsebærtræerne der blomstrer på Bispebjerg Kirkegaard | Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Denmark

Det perfekte hotel til din storbyferie

Wakeup Copenhagen er det perfekte udgangspunkt for din ferie i København, hvis du vil dykke ned i de utallige muligheder for shopping, som København byder på. Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade og Bernstorffsgade ligger på grænsefladen mellem City og Vesterbro og hotellet ved Borgergade helt tæt på Kongens Nytorv. En storbyferie i København kan byde på gode shoppingmuligheder. På Strøget finder man mange eksklusive butikker, og i de mindre sidegader ligger en lang række spændende, små forretninger, der er værd at besøge. På Vesterbro, som i løbet af de senere år har udviklet sig til Københavns svar på Greenwich Village eller Quartier Latin. Små cafeer, lækre restauranter og små butikker, hvor designere sælger deres egne produkter, er kun nogle af de ting, denne bydel byder på.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere
Tivoli entré

Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere
Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark

Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger, museums og en Veteranskibshavn. Mange af de gamle huse er i dag bevaret, og det ældste hus stammer helt tilbage fra 1681.

Nationalmuseet | Photo by: Nationalmuseet | Source: Visit Copenhagen

Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og omfatter billeder og genstande fra hele verden. På Nationalmuseet kan du bl.a. finde de berømte guldhorn.

Læs mere
Photo by: Joesboy | Source: iStock

Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget op mod Nyhavn og er omkranset af smukke, gamle palæer. I midten står rytterstatuen af Kong Christian den 5. og hvert forår er det tradition at årets studenter fejrer dagen ved at danse rundt om statuenl.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

Kanalrundfart

Hop-on Hop-off kanalrundfart sejler dagligt rundt i de Københavnske kanaler, med start fra Gl. Strand eller Nyhavn. Her kan man se København fra havnesiden med turguide, og med forskellige stop undervejs.

Læs mere
Photo by: Réne Strandbygaard | Source: DSB

Hovedbanegården

Københavns Hovedbanegård er centrum for nærmest al trafik. Inde i Hovedbanens søjlehal finder du mere end 40 forskellige forretninger, spisesteder og servicefaciliteter som du kan benytte dig af mellem 08.00- 20.00 hver dag.

Rådhuspladsen | Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen

Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Strøget | Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen

Strøget

Strøget er den berømte gågade i Indre By København, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden har et væld af butikker alt fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Mangler du inspiration til din ferie i København?

Så kan du med fordel læse nogle af vores guides til det bedste at opleve i København.
Uanset hvad du er til, så er København fyldt med skønne og spændende oplevelser for enhver smag og budget. 

Guide: Top 5 oplevelser i København

Læs vores top 5 guide til vores ynglings oplevelser i København både for store og små!

Se guiden her!

Kayak sejlere i Københavns Kanal | Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen

Guide: Top 5 Spisesteder i København

Der er mange gode steder at få noget godt til ganen i København. Vi har udvalgt nogle af vores ynglings steder at få et skønt måltid mad når du er på storbyferie!

Se guiden her!

Guide: Oplevelser i København på budget

Det behøver ikke at koste en formue at gå på oplevelse i København. Der er er massevis af hyggelige og spændende ting at se og lave i byen når du er på ferie. 
Se vores bedste bud på budgetvenlige opleveler i København her. 

Se guiden her!

Photo by: Martin Auchenberg | Source: Visit Copenhagen