Overnatning på budget i centrum af København

 

Selv om København er blandt Europas dyreste storbyer, er der masser af billige og gratis oplevelser i byen, som kan give dig en fantastisk oplevelse af byens liv og atmosfære. Vi forsøger her at guide dig til nogle, men der er meget mere at hente. På Wakeup Copenhagen kan du samtidig overnatte til en fornuftig pris. Hotellerne ligger på 3 forskellige attraktive adresser i København. Wakeup Copenhagen, Borgergade lige ved Kgs. Nytorv, Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade et par minutters gåafstand fra Tivoli og Københavns havnefront og sidst men ikke mindst Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade på Kalvebod Brygge.

Seværdigheder og oplevelser på budget

 

København har et væld af festivaler inden for kunst, kultur og litteratur og der er altid mulighed for at finde et arrangement som passer til et hvert budget. I løbet af sommeren afholdes utallige gadefester og loppemarkeder i byens forskellige kvarterer, og der er god mulighed for at finde brugte skatte og feste på budget – læs evt. om de forskellige muligheder på aok.dk inden du ankommer. Inden du besøger byen kan du f.eks. tilmelde dig på downtown.dk, som hver dag sælger oplevelser, restaurantbesøg, spa eller lignende til halv pris. Og når du er i byen, så lej en bycykel ganske billigt, enten i byen eller på et af Wakeup Copenhagen hotellerne. Københavnerne selv, cykler til alt da det er nemt og billigt at opleve byen på cykel. Du kan også købe et 2-zoners klippekort som kan få dig rundt de fleste steder i centrum – benyt dig af den elektrisk drevne citycirkel-bus, metroen, eller lej et af de mange elektriske løbehjul, så kommer du hurtig rundt i byen.

Oplev København på budget

Nedenfor finder du et lille uddrag af nogle af de mange billige oplevelser du kan få med, når du besøger København:

Folkehuset Absalon er et folkehus, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen på nye måder. Hver aften klokken 18.00 er der for eksempel fællesspisning ved langborde, hvor dagens menu bliver serveret på store fade. Menuen kan du få for kun 50 kroner. per person. Køb billetter på forhånd, hvis du vil være sikker på en plads.

Fristaden Christiania er et must og stadig en af landets største attraktioner, hvis du ikke har været der før. Det koster ikke noget at gå rundt i det frisindede åndehul. I øvrigt er det relativt billigt at spise på et af stadens spisesteder.

Kanalrundfart med Nettobådene er også en billig og hyggelig måde at opleve byen. Turen er med guide, og sejler dig rundt på en afslappende tur i Københavns kanaler, forbi mange af byens seværdigheder og gamle og nye kvarterer. Alternativt kan du købe en helt almindelig busbillet og tage Havnebussen og se København fra vandsiden på denne måde.

Nyd udsigten over byen og besøg Christianborgs tårn, ’Tårnet’. Det er med sine 106 meter Københavns højeste og byder fra toppen på en storslået udsigt over byen. Det er gratis at besøge Tårnet, og der er er åbent alle dage (undtagen mandag). Du finder indgangen i Kongeporten i midten af Christiansborg.

Lavpriskalender

Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste onlinepris for bookinger af én nats varighed. Vælg først ønsket hotel og ankomstmåned – så finder vi den bedste pris til dig!
Loading…
man tir ons tor fre lør søn

Sov på budget i København fra DKK 400,-

Hos Wakeup Copenhagen kan du få en billig overnatning i København helt tæt på storbyens puls, men samtidig få ro til en god nats søvn. Wakeup Copenhagen er nye, smarte og billige lavprishoteller i Københavns centrum. Uanset hvilket et af vores 3 hoteller du vælger at overnatte på kan du være sikker på at det er både billigt og centralt – hver gang. 1

Fælles for værelserne

  • Alt er nyt
  • Gratis Wi-Fi
  • TV med et bredt udvalg af kanaler
  • Arbejdsbord
  • Aircondition
  • Dobbeltseng 160 cm bred
  • Madras fra Getama
  • 100% røgfrit hotel

Morgenmad på budget!

Start dagen på bedste (og billigste) vis med at lægge en god bund fra kun   pr. person. Børn under 12 år er halv pris og børn under 3 år er gratis.

Morgenmad på Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade