København på Budget - Billige og gratis oplevelser i København!

Photo by: Nicolai Perjesi | Source: VisitCopenhagen

Selv om København er blandt Europas dyreste storbyer, er der masser af billige og gratis oplevelser i byen, som kan give dig en fantastisk oplevelse af byens liv og atmosfære. Vi forsøger her at guide dig til nogle, men der er meget mere at hente. På Wakeup Copenhagen kan du samtidig overnatte til en fornuftig pris.

Hotellerne ligger på 3 forskellige attraktive adresser i København. Wakeup Copenhagen, Borgergade lige ved Kgs. Nytorv, Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade et par minutters gåafstand fra Tivoli og Københavns havnefront og sidst men ikke mindst Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade på Kalvebod Brygge. Med Wakeup Copenhagen kan du altid få en billig overnatning i København, så du har mere råd til alt det sjove.

Billige seværdigheder og oplevelser i København

København har et væld af festivaler inden for kunst, kultur og litteratur og der er altid mulighed for at finde et arrangement som passer til et hvert budget. I løbet af sommeren afholdes utallige gadefester og loppemarkeder i byens forskellige kvarterer, og der er god mulighed for at finde brugte skatte og feste på budget – læs evt. om de forskellige muligheder på aok.dk inden du ankommer. Inden du besøger byen kan du f.eks. tilmelde dig på downtown.dk, som hver dag sælger oplevelser, restaurantbesøg, spa eller lignende til halv pris.

Når du er i byen, så lej en bycykel ganske billigt, enten i byen eller på et af Wakeup Copenhagen hotellerne. Københavnerne selv, cykler til alt da det er nemt og billigt at opleve byen på cykel. Du kan også købe et 2-zoners klippekort som kan få dig rundt de fleste steder i centrum – benyt dig af den elektrisk drevne citycirkel-bus, metroen, eller lej et af de mange elektriske løbehjul, så kommer du hurtig rundt i byen.

Oplev København på budget

Nedenfor finder du et lille uddrag af nogle af de mange billige oplevelser du kan få med, når du besøger København:

Folkehuset Absalon 

Folkehuset Absalon er et folkehus, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen på nye måder. Hver aften klokken 18.00 er der for eksempel fællesspisning ved langborde, hvor dagens menu bliver serveret på store fade. Menuen kan du få for kun 50 kroner. per person. Køb billetter på forhånd, hvis du vil være sikker på en plads. 

Kanalrundfart i København

Kanalrundfart med Nettobådene er også en billig og hyggelig måde at opleve byen. Turen er med guide, og sejler dig rundt på en afslappende tur i Københavns kanaler, forbi mange af byens seværdigheder og gamle og nye kvarterer. Alternativt kan du købe en helt almindelig busbillet og tage Havnebussen og se København fra vandsiden på denne måde.

Tårnet på Christiansborg

Nyd udsigten over byen og besøg Christianborgs tårn, ’Tårnet’. Det er med sine 106 meter Københavns højeste og byder fra toppen på en storslået udsigt over byen. Det er gratis at besøge Tårnet, og der er er åbent alle dage (undtagen mandag). Du finder indgangen i Kongeporten i midten af Christiansborg.

Gratis oplevelser i København

Der er masser af spændende gratis oplevelser i København. Vi har givet nogle bud på nogle af de bedste ting du kan lave i storbyen

Havnebadet på Islands Brygge 

Havnebadet på Islands Brygge er især et populært sted at besøge i sommer månederne, hvor både lokale såvel som besøgende nyder sol og vand ved den hyggelige havnefront på Islands Brygge. Der er rig mulighed for at slappe af på de grønne plæner eller tage et forfriskende dyk i havnen. Du kan nemt selv medbringe mad og drikke som du kan nyde, eller besøg de hyggelige cafeer i nærheden. 

Havnebadet Island Brygge | Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

Fristaden Christiania

Fristaden Christiania er et must og stadig en af landets største attraktioner, hvis du ikke har været der før. Det koster ikke noget at gå rundt i det frisindede åndehul. I øvrigt er det relativt billigt at spise på et af stadens spisesteder.

Photo by: danefromspain | Source: iStock

Gå på opdagelse i Københavns bydele

En af de bedste måder at opleve København fra sin mest hyggelige og autentiske side, er at tage vandreskoene på og gå på opdagelse i de forskellige bydele. 
Med Know Your Bro app'en, kan du få en gratis bydelsguide til enten Nørrebro, Vesterbro, Amager eller Østerbro. Det er helt gratis og du kan gå rundt i dit eget tempo og mærke det levende København på egen krop. 

Blågårsgade på Nørrebro | Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen

Bispebjerg Kirkegård

På Bispebjerg Kirkegård i Nordvestkvarteret af København finder du en af mest hyggelige og smukke alleér at gå tur på. Om foråret når kirsebærtræerne blomster bliver området især besøgt af folk der kommer for at få et flot billede med de smukke lyserøde blomstertræer.

Alléen på Bispebjerg Kirkegår med kirsebærblomsterne i fuld flor | Photo by: Martin Heiberg | Source: Visit Copenhagen

Sov billigt i København fra  

Hos Wakeup Copenhagen kan du få en billig overnatning i København helt tæt på storbyens puls, men samtidig få ro til en god nats søvn. Wakeup Copenhagen er nye, smarte og billige lavprishoteller i Københavns centrum. Uanset hvilket et af vores 3 hoteller du vælger at overnatte på kan du være sikker på at det er både billigt og centralt – hver gang. 

Fælles for værelserne

 • Gratis Wi-Fi
 • TV med et bredt udvalg af kanaler
 • Arbejdsbord
 • Aircondition
 • Dobbeltseng 160 cm bred
 • Madras fra Getama
 • 100% røgfrit hotel
 • 24-timers bemandet reception
 • Business Center
 • Cykeludlejning
 • Morgenmadsrestaurant

Morgenmad på budget!

Start dagen på bedste (og billigste) vis med at lægge en god bund fra kun   pr. person. Børn under 12 år   og børn under 3 år er gratis.

Læs mere om vores lækre morgenmad her!

Morgenmad på Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade