Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel ved havnefronten i København – med gåafstand til Tivoli, Københavns Hovedbanegård og det populære havnebad ved Islands Brygge

Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Hotellet har 510 nye hotelværelser, alle udstyret med TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Smart lavprishotel i Københavns centrum med lækkert design og central beliggenhed

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger lige ved Kalvebod Brygge og er placeret centralt i København i gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget, havnebadet ved Islands Brygge og 700 meter fra Københavns Hovedbanegård. Hotellet er opført af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon og er designet i en flot minimalistisk stil af høj kvalitet. Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade måler sig med mange af Københavns 3- og 4-stjernede hoteller, men ligger prismæssigt på et 2-stjernet niveau.

Morgenmad hos Wakeup Copenhagen

Vi ønsker, at du skal have værdi for dine penge, når du spiser morgenmad hos os.

Læs mere
Morgenmad på Wakeup

Stilfuld morgenmadsrestaurant

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og hver morgen står vores friske og imødekommende personale klar til at give dig den bedste start på dagen.

Tag plads i vores arkitekttegnede morgenmadsrestaurant og nyd din friskbryggede fairtrade-kaffe i lyse og grønne omgivelser. Vores morgenmadsrestaurant vender ud mod det grønne strøg og torv, der omgiver hotellet på Kalvebod Brygge, så du har de helt rigtige rammer for at samle tankerne i ro og mag. Når der venter en travl arbejdsdag eller sightseeing-dag forude, er det rart og vigtigt med en god start på dagen. Det kan du få hos os på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade.

Det stilrene skandinaviske design, den behagelige belysning og den effektive indretning er med til at fuldende helhedsoplevelsen, så du kan nyde din morgenmad i fred og ro.

Sådan finder du parkering

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade tilbyder parkering i Apcoa parkeringshus med indkørsel i Kristian Erslevs Gade. Parkering på niveau B leder til direkte indgang til receptionen.

Når du kører ind i parkeringshuset, registreres bilens nummerplade automatisk af et kamera. Ved afrejse betaler du for parkeringen ved en af de betalingsautomater, der står i parkeringshuset. Blot indtast din nummerplade og betal beløbet, herefter kan du frit køre ud af parkeringshuset.

Er du hyppig bruger af parkeringshuset, har du mulighed for at lade systemet gemme dine betalingsoplysninger og knytte disse til din nummerplade. På den måde kan du komme og gå, som du lyster, og systemet vil automatisk tage sig af betalingen, uden at du skal foretage dig yderligere.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,00 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Opladning til el-biler: Vi tilbyder 17 el-ladepladser placeret på Niveau A+B+C i parkeringshuset. Opladning kræver Clever abonnement.

Priser:

Niveau A + B + C

 • Timetakst:  
 • 24 timer:  

Lobby

Personale, Reception

Trendy lobby med 24-timers bemandet reception

På Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade finder du en moderne lobby med 24-timers bemandet reception. Det er muligt at stille den lille sult eller tørst. Vi tilbyder et udvalg af kaffe, snacks samt øl, vand og vin – døgnet rundt. I receptionen kan du vælge, hvad der passer dig, og du kan nyde det i lobbyen eller tage det med på værelset eller på farten. Vil du slippe for eventuel ventetid i receptionen, kan du benytte dig af vores check-in automat. Gå direkte til check-in automaten og kom hurtigt til dit værelse. Og ved check-out er alt du skal gøre blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre.

Check-in / Check-out

Bagage, Nøglekort, App, Check-in, Check-out

Check-in: Vores hotelværelser er til rådighed fra kl. 15:00. Hvis gæsterne ankommer før kl. 15:00 er der mulighed for opbevaring af bagage mod et gebyr. Se mere under FAQ.  I nogle tilfælde kan der arrangeres check-in før kl. 15:00 mod et gebyr. For mere information kontakt hotellet før den planlagte ankomstdato.  Kontakt venligst receptionen, hvis du ankommer senere end kl. 02:00 om natten. 

 • Du kan også springe køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen.

Check-out: Check-out skal ske inden kl. 11:00. Express check-out gør det nemmere for dig: På vores Wakeup Copenhagen-hoteller i København og Aarhus kan du benytte dig af express check-out. Så slipper du for eventuel ventetid i receptionen. Alt du skal gøre er blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre. Har du nogle spørgsmål, eller får du brug for hjælp, har vi naturligvis personale til at hjælpe dig.

Business center

Computere, Wi-Fi

I hotellobbyen finder du et business center, hvorfra du gratis kan arbejde og sende e-mails fra stationære computere. Bemærk at der ved travlhed kan være en tidsbegrænsning i vores business center på 30 min. Medbringer du egen computer, tablet eller smartphone, tilbyder Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade, gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden til Wi-Fi udleveres i receptionen.

Morgenmad åbningstider

Morgenmadsbuffet

Wakeup Copenhagens morgenmadsbuffet serveres:

 • Mandag til fredag fra kl. 06:30-10:00
 • Lørdag, søndag og danske helligdage fra kl. 07:00-10:30

Tre ting bestemmer prisen for dit hotelophold

Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på dit hotelophold, da vi giver dig mulighed for at vælge mellem:

Billig eller fleksibel reservation

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL, hvis du vil have muligheden for at ændre din reservation.

Værelse med udsigt

Vores værelser med udsigt kaldes WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster lidt mere, men udsigten er det værd.

Ekstra plads på værelset

Vælg WAKEUP LARGE, som er vores største værelser på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to værelser med forbundne døre.

Her finder du Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – Tæt på Tivoli, Københavns Hovedbanegård og det populære havnebad ved Islands Brygge.

Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Faciliteter på hotellet:

 • Nyt og cool design
 • Central beliggenhed
 • Miljøcertificeret af Green Key
 • Check-in automat
 • Express check-in
 • 24-timers bemandet reception
 • Gratis Wi-Fi
 • Business Center
 • Mulighed for allergivenlige værelser
 • Morgenmadsrestaurant
 • TV med et bredt udvalg af kanaler
 • Lobby med salg af drikkevarer, sandwich og snacks
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Cykeludlejning 
 • Strygerum
 • Aircondition
 • Bagageopbevaring
 • 510 værelser
 • 2-stjernet

Kontakt os: 

Adresse:
Carsten Niebuhrs Gade 11
1577 København V

Tlf.:
+45 4480 0000

Booking:
+45 4480 0010

Mail
carstenniebuhrsgade@wakeupcopenhagen.dk

Wakeup Copenhagen på Carsten Nieburhs Gade

Tag på en virtuel gåtur gennem hotellet

Reception

Lobby, Shop m.m.

Wakeup Standard

Værelse

Wakeup Sky

Værelse

Wakeup Heaven

Værelse

Wakeup Large

Værelse

Wakeup Family

Værelse