Billige hoteller i København og Aarhus


Wakeup Copenhagen-hotellerne giver dig det bedste udgangspunkt for din næste overnatning i København eller Aarhus. Konceptet er enkelt: Centralt, billigt og godt! Vælg Wakeup og glæd dig til et skønt hotelophold på et billigt hotel i København eller Aarhus.

Fælles for Wakeup Copenhagen hoteller:


Wakeup Copenhagen – billigt hotel – København & Aarhus

Når du ankommer på et Wakeup Copenhagen-hotel i København eller Aarhus, bydes du velkommen i flotte minimalistiske rammer med højt til loftet og plads til at orientere sig. Indretningen bærer præg af godt dansk design, og i lobbyen kan du købe drikkevarer og snacks efter behov. Hotellerne har alle gode parkeringsmuligheder, en morgenmadsrestaurant og express check-out for dig, der skal hurtigt videre. Vores Business Centre gør det muligt at arbejde, holde sig opdateret med nyheder fra hele verden og slappe af med en god bog. Wakeup Copenhagen er hoteller for dig, der ønsker billig overnatning i København eller Aarhus. Til dig, der gerne vil bo centralt, sove komfortabelt og spise godt. Wakeup Copenhagen er den nemme hotelløsning – nem at booke, nem at finde og nem at holde af.

Oplevelser i København

Skal du til København? Så kan du glæde dig til et oplevelsesrigt ophold i en by, hvor alt er muligt. København er nemlig kåret som Verdens Bedste By 2016, og det skyldes både de mange nye events og innovative seværdigheder, byen konstant udvides med – men også arkitektur og kultur, som spiller en helt unik rolle i København. Tag på særudstillinger, gallerier, madmarkeder, shoppeture, kanalrundfart, Nyhavn og meget mere.

I universet ”Oplevelser i København” kan du holde dig opdateret på, hvilke attraktioner og arrangementer byen tilbyder for både børn og voksne. Du kan bruge siderne som en slags guide til, hvad der er værd at se i København. Vi udbygger universet løbende for at dække så mange seværdigheder og events, som overhovedet muligt. Få eksempelvis input til, hvordan du kan opleve København på budget og se om Copenhagen CookingKulturnatten, festivalen Stella Polaris og Kødbyens Madmarked foregår, når du er i København næste gang. På siden om Københavns Tivoli kan du få et overblik over de forskellige sæsoner og planlægge en sjov Tivoli-tur med familien, kæresten eller vennerne. Wakeup Copenhagen-hotellerne i København er begge placeret særdeles centralt, så uanset hvilket hotel du vælger, vil du være tæt på de mest populære seværdigheder.

Oplevelser i Aarhus

Skal du til Aarhus? Danmarks næststørste by byder dig velkommen til kulturelle oplevelser ud over det sædvanlige. I universet ”Oplevelser i Aarhus” får du inspiration til, hvad du skal opleve, når du besøger Smilets By – Aarhus. Vi guider dig og opdaterer løbende med nye sider, der kan hjælpe dig i planlægningen af dit næste Aarhus-besøg.

Byen er fyldt med kendte og mindre kendte attraktioner, som alle er et besøg værd. Har du nogensinde været på ARoS? Det aarhusianske kunstmuseum, der bl.a. huser den 4,5 meter høje skulptur ”Boy” og kunstværket ”YourRainbow Panorama” af Olafur Eliasson. Har du været i Tivoli Friheden og Den Gamle By? Aarhus har oplevelser forhele familien – store som små. Besøg også det arkitektonisk enestående Moesgaard Museum, hvor Grauballemanden, som er verdens bedst bevarede moselig, kan opleves på tæt hold. Er det en koncert, der har lokket dig til Aarhus, kan du være heldig, at den afholdes i det atmosfærefyldte Aarhus Musikhus. Musikhuset har en central placering med få minutters gang fra Bruun’s Galleri og Wakeup Copenhagen. Musikhuset tilbyder desuden gratis koncerter, så alle – lokale såvel som turister – har mulighed for at opleve Nordens største musikhus.