Smarte lavprishoteller i København og Aarhus

Wakeup Copenhagen | Heaven view værelse på Wakeup hotellet in Bernstorffsgade

København eller Aarhus?

Wakeup Copenhagen-hotellerne giver dig det bedste udgangspunkt for din næste overnatning i København eller Aarhus. Konceptet er enkelt: Centralt, billigt og godt! Vælg Wakeup og glæd dig til et skønt hotelophold på et billigt hotel i København eller Aarhus.

Københavns skyline | Photo by: Thomas Rousing | Source: VisitCopenhagen

København

Tag til Danmarks smukke hovedstad og sikr dig en kvalitetsbevidst, men billig base til dit ophold på et af vores 3 hoteller i byen. 

Se hotellerne i København
Photo by: Roar Paaske | Source: VisitAarhus

Aarhus

Overnat i Danmarks næststørste by, også kaldet ’Smilets by’, og bo billigt uden at gå på kompromis med komforten.

Se hotellet i Aarhus

Hvad er Wakeup Copenhagen?

Wakeup Copenhagen er et lavprishotelkoncept, der tilbyder budgetvenlige hotelophold i hjertet af København og Aarhus. Hotelkæden er ejet af Arp-Hansen Hotel Group og består af nye, smarte og minimalistiske lavprishoteller designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon.

Vores hoteller måler sig med en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris og er derfor ideelle både til den travle forretningsrejsende såvel som den prisbevidste børnefamilie, der har brug for overnatningsmuligheder i København og Aarhus.

Når du booker et ophold hos Wakeup Copenhagen, får du flere valgmuligheder i forhold til din booking. Du kan derfor påvirke prisen på dit hotelophold i form af forskellige valgmuligheder i forhold til værelsesstørrelse, udsigt fra hotelværelset og fleksibilitetsgraden af din booking.

På alle vores lavprishoteller i København og Aarhus kan du i øvrigt benytte dig af vores ”Express check-in”-maskiner og ”Express check-out”-station, hvor du kan slippe for eventuel ventetid ved receptionen, hvor du ved check-in kan springe køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen og ved check-out blot skal smide nøglekortet i en af vores standere ved udgangen.

Alle Wakeup-hoteller i København og Aarhus er miljøcertificeret af Green Key, som er vores gæsters garanti for at have valgt et hotel, der tager hensyn til miljøet.

Wakeup Copenhagen – billigt hotel – København & Aarhus

Når du ankommer på et Wakeup Copenhagen-hotel i København eller Aarhus, bydes du velkommen i flotte minimalistiske rammer med højt til loftet og plads til at orientere sig. Indretningen bærer præg af godt dansk design, og i lobbyen kan du købe drikkevarer og snacks efter behov. Hotellerne har alle gode parkeringsmuligheder, en morgenmadsrestaurant og express check-out for dig, der skal hurtigt videre. Vores Business Centre gør det muligt at arbejde, holde sig opdateret med nyheder fra hele verden og slappe af med en god bog. Wakeup Copenhagen er hoteller for dig, der ønsker billig overnatning i København eller Aarhus. Til dig, der gerne vil bo centralt, sove komfortabelt og spise godt. Wakeup Copenhagen er den nemme hotelløsning – nem at booke, nem at finde og nem at holde af.

Tre ting bestemmer prisen for dit hotelophold

Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på dit hotelophold, da vi giver dig mulighed for at vælge mellem:

Billig eller fleksibel

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL hvis du vil have mulighed for at ændre eller annullere din reservation.

Udsigt fra hotelværelset

Vores værelser med udsigt hedder WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster lidt mere, men til gengæld er udsigten det hele værd.

Ekstra plads på værelset

Bestil vores WAKEUP LARGE-værelse på 15 m2, hvis du gerne vil forkæles med lidt ekstra plads på værelset. Rejser I flere sammen, kan I vælge vores WAKEUP FAMILY-værelse, der består af to WAKEUP STANDARD-værelser med connecting doors.

Billig eller fleksibel reservation

Ønsker du at kunne ændre eller annullere din bestilling, hvis dine planer ændres? Så vælg FLEKSIBEL reservation ved booking. Hvis prisen er den vigtigste faktor, anbefaler vi vores billigere kategori ECONOMY – dog har du ikke mulighed for at ændre reservationen eller få pengene tilbagebetalt.

Vælg ECONOMY for den billigste reservation, denne er fuld forudbetalt og kan ikke ændres eller annulleres.

Vælg FLEKSIBEL hvis du vil have mulighed for at ændre eller annullere din reservation helt frem til kl. 12:00 på ankomstdagen.

Udsigt fra hotelværelset?

Der er penge at spare ved at bestille et Wakeup Standard-værelse, som oftest er placeret nederst eller bagerst i bygningen. Rykker du højere op, får du en bedre udsigt. Vores værelser med udsigt hedder Wakeup Sky og Wakeup Heaven. De koster lidt mere, men til gengæld er udsigten det hele værd.

Wakeup Copenhagen Standard

Wakeup Standard

Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen. Værelset har en 160x200 cm Getama-seng og har en størrelse på 12 m2.

Wakeup Copenhagen Sky

Wakeup Sky

Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end WAKEUP STANDARD. Værelset har en 160x200 cm Getama-seng og har en størrelse på 12 m2.

Wakeup Copenhagen Heaven

Wakeup Heaven

Vores bedst placerede værelser med en flot udsigt, oftest beliggende på hotellets øverste etager. Værelset har en 160x200 cm Getama-seng og har en størrelse på 12 m2.

Nyd ekstra plads på værelset

Vores værelser er ens indrettet, og der er derfor ikke forskel på senge, badeværelser eller TV. Dog har du mulighed for at bestille vores WAKEUP LARGE-værelse på 15 m2, hvis du gerne vil forkæles med lidt ekstra plads på værelset. Rejser I flere sammen, kan I vælge vores WAKEUP FAMILY-værelse, der består af to WAKEUP STANDARD-værelser med connecting doors.

Wakeup Copenhagen Large

Wakeup Large

Består af en 160x200 cm Getama-seng og en ”fold-ud-madras”. Værelset er beregnet til 2 voksne og ét barn, og har en størrelse på 15 m2.

Wakeup Copenhagen Family

Wakeup Family

Består af 2 WAKEUP STANDARD-værelser med en connecting door.