Nye og smarte lavprishoteller i København


Nye hoteller i Københavns centrum

Wakeup Copenhagen i Københavns centrum er Arp-Hansen Hotel Groups nye lavprishoteller og har et flot, moderne og minimalistisk design. Mens Wakeup-hotellernes indretning, service og faciliteter kan måle sig med mange 3-4-stjernede hoteller i København, ligger Wakeup Copenhagen prismæssigt på et 2-stjernet niveau.

Samlet 1.593 værelser i København

Wakeup Copenhagen-hotellerne i København har samlet 1.593 værelser – alle med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi. Alle hoteller har flotte morgenmadsrestauranter, hvor der serveres en lækker morgenmadsbuffet hver morgen.

Hvis du vil overnatte i centrum af København, så er Wakeup Copenhagen det helt rigtige valg. Smarte hoteller lige i hjertet af København – oven i købet til en god pris. Wakeup Copenhagen-hotellerne er placeret lige i centrum, hvor du kan slappe af på værelset og alligevel have Københavns bedste muligheder lige om hjørnet.

Børnevenligt hotel midt i København

Skal du have familien med på besøg i København, kan Wakeup Copenhagen hotellerne sørge for, at du får en fantastisk oplevelse. Alle værelser er udstyret med fladskærm og gratis Wi-Fi, og hvis der skal være plads til alle, har vi også større familieværelser. Lavprishotellerne er placeret nær centrum af København tæt på offentlig transport, så det er nemt at komme til og fra. Wakeup Copenhagen er et familievenligt hotel til en god pris.

Hotel i centrum af København – med morgenmad

Udover at ligge lige i centrum af København har vi også en fantastisk morgenbuffet. Så skal det være ekstra nemt, inden du skal ud og opleve byen, kan du booke et værelse inkl. morgenmad.


Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

På Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade har du både by og naturskønne omgivelser inden for rækkevidde. Hotellet er centralt beliggende ved Kalvebod Brygge med gåafstand til Hovedbanegården, så du nemt kommer til og fra hotellet. Du får også en skøn udsigt til vandet, hvor du kan nyde havnepromenaden, og finder tilsvarende Strøget, Rådhuspladsen og Fisketorvet inden for gåafstand.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade tilbyder en beliggenhed lige i centrum af København. Med byens hovedattraktioner og mange muligheder lige udenfor døren, kommer du ikke meget tættere på centrum af byen. Metroen kører fra Kongens Nytorv, og ellers kan du leje cykler eller blot gå til og fra byens mange tilbud. 

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Hvis du gerne vil bo centralt i København, er Wakeup Copenhagen det rette valg. Hotellet ved Carsten Niebuhrs Gade ligger i et skønt kvarter med udsigt til Københavns Havn og shoppingmuligheder i Fisketorvet. Tivoli ligger lige om hjørnet, ligesom Rådhuspladsen, Strøget og Hovedbanegården. Du kan også besøge det hippe Vesterbro, som er en spændende del af byen. Her finder du masser af gode restauranter, udstillinger, caféer og natklubber, der er værd at besøge.

Vores hoteller i København

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere