Hotel København Centrum


Tilbud på Københavns helt nye og moderne hoteller


Hotel København centrum? uanset om det er business eller leisure, så er Wakeup Copenhagens hoteller umulige at komme udenom. Wakeup Copenhagens hoteller kan måle sig med de fleste 3- og 4 stjernede hoteller i centrum af København, dog er prisen kun 2-stjernet.

Wakeup Copenhagens hoteller i centrum af København er på alle måder dine nye frontløbere indenfor hoteller. På Wakeup Copenhagen får du en firestjernet oplevelse, og slipper med at betale for to stjerner. Lyder det attraktivt? Så læs mere om, hvad vi har at byde på.

Wakeup Copenhagens hoteller i centrum af København er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder, for at gøre dit hotelophold så behageligt som muligt. Behøver vi nævne, at alle hotelværelser er udstyret med gratis trådløst netværk, aircondition, fladskærms tv med utal af kanaler og naturligvis bad og toilet. Ja, det gør vi nok, for ellers kan vores utroligt lave priser måske forlede dig til at tro, at det koster ekstra. Men sådan leger vi ikke på Wakeup Copenhagen – her får du mere, end du betaler for – helt gratis. 

Book billige hotelværelser på hotel København centrum

Er du til lækkert design, god service, central beliggenhed og lave priser på hotel i København centrum? Så er vi sikre på, at du bliver behageligt overrasket, når du bare en gang har besøgt et af Wakeup Copenhagens hoteller. De markedsførende hoteller er tegnet af den kendte danske arkitekt Kim Utzon, som har skabt to unikke bygninger midt i det centrale København.Begge Wakeup Copenhagens hoteller ligger i rolige omgivelser lige tæt ved Københavns Hovedbanegård og Kongens Nytorv. Hotellet ved Carsten Niebuhrs Gade ligger endvidere helt tæt på en af byens vigtigste indfaldsveje. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan ankomme og tage af sted, uden at sidde i trafikpropper eller skulle skifte bus fire gange, for at komme med toget. Området ved Carsten Niebuhrs Gade er præget af den ro og orden, der naturligt følger af at ligge placeret klods op af Københavns smukke politigård. Og uanset om du er til shopping, kultur eller forlystelser, ligger det hele lige om hjørnet. Det samme gør sig gældende for hotellet ved Borgergade, som udover at være tæt på Nyhavn også byder på et hav af gode shoppingmuligheder.  

Fælles for Wakeup Copenhagen hoteller:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere