Hotel kbh – check ind i komfortable og rolige omgivelser


Wakeup Copenhagen’s hoteller kan måle sig med de fleste 3- og 4 stjernede hoteller i Kbh.

Wakeup Copenhagen er dit nye tilbud i hjertet af Kbh. Skabt af trendsættere til alle mennesker. Hotellerne ligger i rolige omgivelser, har byens bedste parkeringsfaciliteter, og tilbyder alle moderne faciliteter til lavpris. Tjek vores fantastiske tilbud ud og check ind når du har lyst. Med vores nyskabende selfservice-koncept, er du blot et klik på en computerskærm væk fra den bedste hoteloplevelse i kbh, du kan forestille dig.

Hotel i Kbh. i gennemført design

Hotellerne i Kbh. udstråler med deres rene linier og gennemførte arkitektur lige præcis de værdier, vi sætter højest. Nemlig service, design, komfort og lave priser. Med et hotelværelse på et af Wakeup Copenhagens hoteller er du i gå afstand til alle de vigtigste seværdigheder Kbh. Lige om hjørnet fra hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger Tivoli og Glyptoteket med samlinger af modernistisk kunst og arkæologiske vidundere fra Grækenland og Egypten ligeså. Trænger du til en shoppetur på Strøget, er der kun få minutter fra tanke til handling.

Valget er ikke så svært når du skal finde overnatning på hotel i Kbh. Wakeup Copenhagens hoteller er skabt til at give dig en hoteloplevelse ud over det sædvanlige. Uanset om du er på business rejse eller på leisuretour, har vi et hotelværelse parat til dig, til priser du normalt kun finder i drømmeland. Alle hotelværelser har aircondition, gratis trådløst internet, fladskærms tv og meget mere. På Wakeup Copenhagen tilbyder vi fire-stjernet service og komfort til to-stjernede priser. 

Hotel i Kbh. i rolige omgivelser

Vores hoteller i Kbh. ligger i rolige omgivelser, og hotellet ved Carsten Niebuhrs Gade helt tæt på en af Københavns vigtigste indfaldsveje. Derudover ligger begge Wakeup Copenhagens hoteller i Kbh. så tæt på tog, S-tog, metro og busser, at du aldrig får problemer med at finde lige præcis den form for transport, der passer dig. 

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Wakeup Copenhagen-hotellerne er en del af Arp-Hansen Hotel Group.

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt Københavns helt nye luksus hostel, Steel House Copenhagen. Arp-Hansen Hotel Group dækker cirka 22% af hotelkapaciteten i København og råder desuden over 100 møde- og konferencelokaler.