Hotel kbh – check ind i komfortable og rolige omgivelser

Bo på et lækkert hotel i kbh - Centralt og med alle moderne faciliteter

Wakeup Copenhagen er dit nye tilbud i hjertet af København. Skabt af trendsættere til alle mennesker. Hotellerne ligger i rolige omgivelser, har byens bedste parkeringsfaciliteter, og tilbyder alle moderne faciliteter til lavpris. Tjek vores fantastiske tilbud ud og check ind når du har lyst. Med vores nyskabende selfservice-koncept, er du blot et klik på en computerskærm væk fra den bedste hoteloplevelse i Kbh., du kan forestille dig. Wakeup Copenhagen er den hotelløsning der både er nem at booke og nem at finde. Budgethoteller der vil overraske dig på høj kvalitet og minimalistisk smukt design.

Hotel i Kbh. i gennemført design

Hotellerne i Kbh. udstråler med deres rene linjer og gennemførte arkitektur lige præcis de værdier, vi sætter højest. Nemlig service, design, komfort og lave priser. Med et hotelværelse på et af Wakeup Copenhagens hoteller, er du i gå afstand til alle de vigtigste seværdigheder i København. Lige om hjørnet fra hotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger Tivoli og Glyptoteket med samlinger af modernistisk kunst og arkæologiske vidundere fra Grækenland og Egypten ligeså. Trænger du til en shoppetur på Strøget, er der kun få minutter fra tanke til handling.

På Wakeup Copenhagen hotellet i Bernstorffsgade kan du nyde morgenmaden i den fantastiske morgenmadsrestaurant på 10. sal med panoramaudsigt over havnefronten. Samtidig er du kun 10 minutters gang fra Tivolis hovedindgang. Rundt om hjørnet fra Kongens Nytorv ligger Wakeup hotellet i Borgergade. Helt centralt med få minutters gang fra Nyhavn, Det Kongelige Teater og Strøget. Den lyse glas-atriumgård med et roligt grønt miljø, gør morgenmadsoplevelsen helt unik og får dig til at glemme at du er midt i en travl hovedstad.

Valget er ikke så svært når du skal finde overnatning på hotel i Kbh. Wakeup Copenhagens hoteller er skabt til at give dig en hoteloplevelse ud over det sædvanlige. Uanset om du er på business rejse eller på leisuretour, har vi et hotelværelse parat til dig, til priser du normalt kun finder i drømmeland. Alle hotelværelser har aircondition, gratis Wi-Fi, TV og meget mere. På Wakeup Copenhagen tilbyder vi fire-stjernet service og komfort til to-stjernede priser.

Bo på hotel i Kbh. - I rolige omgivelser

Vores hoteller i København ligger i rolige omgivelser, og hotellet ved Carsten Niebuhrs Gade samt hotellet i Bernstorffsgade er placeret helt tæt på en af Københavns vigtigste indfaldsveje. Derudover ligger alle Wakeup Copenhagens hoteller i København så tæt på tog, S-tog, metro og busser, at du aldrig får problemer med at finde lige præcis den form for transport, der passer dig. Hotellerne giver dig en rolig nat i en kvalitetsseng. Familien kan bo i 2 sammenhængende værelser, så der er plads til store og små. Om du skal på Miniferie med familien eller på forretningsrejse, så kan Wakeup Copenhagen hotellerne give dig alt hvad du behøver.

Fælles for alle Wakeup hoteller

 • Gratis Wi-Fi
 • Nyt og cool design
 • Central beliggenhed
 • 24-timers bemandet reception
 • Business Center
 • Mulighed for allergivenlige værelser
 • Morgenmadsrestaurant
 • Tv med et bredt udvalg af kanaler
 • Lobby med salg af drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Cykeludlejning
 • Aircondition
 • Og meget mere…….

Du bestemmer selv prisen

Wakeup Copenhagen hotellerne giver sig mulighed for selv at bestemme hvor meget du ønsker at betale for dit hotelophold. Værelse højt oppe med fantastisk udsigt, koster lidt mere. Det er WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. Et større værelse med plads til en opredning hedder WAKEUP LARGE. Familieværelserne hedder WAKEUP FAMILY, og består af to ens værelser med forbundne døre.

Sammensæt dit ophold som du ønsker det:

Billigt eller fleksibelt

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL, hvis du vil have mulighed for at ændre din reservation.

Få ekstra plads

Vælg WAKEUP LARGE som er vores største værelser på 15m² eller WAKEUP FAMILY, der er 2 værelser med connecting doors.

Udsigt fra værelset

Vælg mellem WAKEUP STANDARD på de nederste etager, SKY på de midterste etager eller HEAVEN på de øverste etager.

Bo i gåafstand til vand og shopping

Beliggenheden betyder alt når du er på ferie i København. Bor du på et af Wakeup hotellerne er du i gå- eller cykelafstand til alle de smukke seværdigheder København byder på. Havnebussen kan sejle dig rundt i Københavns kanaler og giver dig mulighed for at stå af og på alt efter humør og hvad du har lyst til at opleve. Metroen er ligeledes tæt på alle hotellerne og du kan komme langt omkring på meget kort tid.

Læs endnu mere om hvad du kan opleve i København her. 

Beliggenhed af vores hoteller i København

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Hotel nær Islands Brygge

Islands Brygge er en af Københavns mange skønne oaser, tæt på by, vand og autentisk Københavner stemning.

Læs mere omkring vores centrale hoteller i København nær bryggen her. 

Islands brygge havnefront | Photo by: Nicolai Perjesi | Source: VisitDenmark

Overnat nær Vesterbro 

Bo tæt på et af Københavns mest livlige og populære kvarterer. Overnat helt tæt på byens summende stemning, hyggelige områder og fantastiske spisesteder.

Læs mere omkring vores hoteller tæt på Vesterbro her. 

Spis med familen på Vesterbro og overnat på Wakeup Copenhagen | Photo by: Büro Jantzen | Source: VisitCopenhagen

Om vores hoteller

Hvor kan man få et hotelværelse i København med morgenmad?

 

På Wakeup Copenhagens hoteller har du mulighed for at få et hotelværelse centralt i byen og en lækker morgenmad til at give dig den bedste start på dagen. Der er en lækker buffet med bl.a:

 • Friskbagt økologisk brød fra Meyers
 • Økologisk kaffe fra Bentax
 • Økologisk Juice, Frisk frugt
 • Et stort udvalg af pålæg
 • Yoghurt
 • Blødkogt æg
 • Og meget mere!

Hvor kan jeg bo på hotel i centrum af København?

 

Når du bor på et af de 3 Wakeup Copenhagen hoteller i København, kan du ikke få en mere central placering midt i byens hjerte. På Wakeup Carsten Niebuhrs Gade og Bernstorffsgade bor du lige ved Hovedbanegården, Tivoli og Strøget. På Wakeup Borgergade er du lige et stenkast fra Nyhavn, Bredgade og Kongens Nytorv. 

Kan jeg selv checke in?

 

Du har følgende 3 check-in muligheder: 

 • Almindelig check-in ved en af vores bemandede skranker i lobbyen
 • Check-in med mobilen. Download Wakeup Copenhagen-appen og lås både elevatoren og værelsesdøren op med din telefon: App Store eller Google Play.
 • På Wakeup hotellerne i København kan du springe køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen.

Wakeup Copenhagen-hotellerne er en del af Arp-Hansen Hotel Group.

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt to luksus hostel, Steel House Copenhagen og Next House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group dækker cirka 22% af hotelkapaciteten i København og råder desuden over 100 møde- og konferencelokaler. Arp-Hansen Hotel Group har mere end 5000 værelser & suiter i København og Aarhus. Arp-Hansen har unikke beliggenheder og unikke hoteller på de bedste adresser. Læs mere om Wakeup Copenhagen som en del af Arp-Hansen Hotel Group her.