Oplevelser i København 

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen

Populære seværdigheder i København

Mangler du inspiration til, hvad du skal opleve, næste gang du holder ferie i København? Vi udvider løbende denne liste med spændende events og seværdigheder i København, så du kan holde dig opdateret. Her giver vi dig et indblik i, hvad der sker i København, information om forskellige seværdigheder samt inspiration til populære, anderledes og interessante oplevelser i København. Er det din første ferie i København, kan du godt begynde at glæde dig. Byen er autentisk urban med alt, hvad hjertet begærer: Gourmet, Tivoli, shopping, sightseeing, afslapning, arkitektur, cykelture, grønne oaser og meget mere. For dig, der er kender til de mere traditioneller seværdigheder og godt vil se noget nyt, findes der mange gemte oplevelser, som ikke alle kender til. Dem har vi fundet frem til dig og du kan læse mere om dem her på siden.

Du kan også finde endnu mere detaljeret information hver enkelt seværdighed, og om byens uendelige muligheder på Visit Copenhagen.

Inspiration og viden om København

Få idéer, bliv udfordret, udvid din horisont, overrask dine kære… Få endnu mere inspiration og oplev København til vands og til lands - Bliv overrasket over hovedstadens tilbud og læs mere om mulighederne her.


Om Wakeup Copenhagen – hoteller tæt på byens seværdigheder

Har du endnu ikke booket hotelværelse til dit ophold i København? Så er Wakeup Copenhagen-hotellerne et oplagt valg – uanset om du er alene afsted, afsted med din partner, dine venner eller familien. Hotellerne har en meget central placering og er dermed et af de absolut bedste udgangspunkter for at opleve byens mange tilbud og attraktive seværdigheder.

Wakeup Copenhagen er nye, smarte, minimalistiske og arkitektonisk smukke lavprishoteller – designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon. Enhver med hang til design vil nyde at bo på et af de 3 hoteller i Københavns centrum. Er du på besøg i Aarhus finder du det 4. Wakeup Copenhagen hotel mildt i Aarhus centrum.

Overvejer du en smuttur på hotel til storbyen tæt på seværdigheder, byliv, madsteder og shopping? Eller skal du til en konference og mangler et sted at overnatte? På Wakeup Copenhagen-hotellerne skaber det smarte og funktionelle design rammerne for et fantastisk hotelophold.

Tæt på hotellerne finder du nogle af de mest kendte turistattraktioner i København: Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen. Udover at hotellerne er tæt på seværdigheder og shoppemuligheder, ligger de også tæt på Københavns kanaler og Islands Brygge. Et område der især om sommeren byder på mange udendørs oplevelser med havnebad, kanalrundfart, kajakudlejning, koncerter og events. Wakeup-basen er den bedste i byen, hvis du ønsker en central beliggenhed, lave dagspriser og et rigtig højt kvalitetsniveau.

Glæd dig til at opleve København og book din overnatning på et af Wakeup Copenhagen-hotellerne i dag.

Vores hoteller i København

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere