Kulturnatten i København 2024

Photo by: Søren @sld_xx | Source: VisitCopenhagen

Få unikke kulturoplevelser ved Københavns årlige event Kulturnatten

Hvert år i skolernes efterårsferie afholdes Kulturnatten i København, og du er inviteret! På denne ene årlige dato får du en dag og aften spækket med festlige arrangementer og events. Faktisk har Kulturnatten i København i over 25 år været en af Københavns mest populære og velbesøgte kulturbegivenheder. 

Hvornår er der Kulturnat i København 2024?

I år skal du sætte kryds i kalenderen den 11. oktober 2024. Kulturnatten foregår fra kl. 18:00-00:00.

Feststemning i gaderne til Kulturnat i København

Glæd dig til et væld af spændende events, god stemning og hyggeligt byliv på Københavns største årlige endagsbegivenhed den 11. oktober 2024 hvor mere end 250 kulturvenues, herunder parker, teatre, museer, kirker, ministerier, pladser og biblioteker byder publikum velkommen. Begivenheden er årlig, og her får du en unik mulighed for at deltage i anderledes, flotte og sjove arrangementer og events, som sammen viser, hvordan København udnytter byens uendelige potentiale. Her kan man tale om, at kulturlivet for alvor får lov til at være omdrejningspunktet. Så vær med til en fest til Kulturnatten i København den 11. oktober 2024.

For mange børnefamilier er Kulturnatten i København en ekstra stor begivenhed, da det foregår på dagen for skolernes efterårsferie. Kulturnatten er en oplagt måde at tage hul på sin efterårsferie og nyde, at byens dejlige kulturliv bringes sammen i en fælles inspirationskilde, som alle kan være en del af. Tag til Kulturnat i København og få unikke oplevelser med familien, vennerne eller kæresten.

Hvor foregår Kulturnatten i København?

Hele København lyser op til Kulturnatten, dvs. fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn – så der er ret gode muligheder for, at du bliver en del af Kulturnatten, hvis du går en tur gennem byen og holder øjnene åbne. Husk at have et Kulturpas med, hvis du vil rejse frit med metro, bus og tog på denne ene dag og aften. Du kan også nemt cykle fra arrangement til arrangement, og på Wakeup Copenhagen kan du leje en cykel, hvis du er på ferie i byen. Er du ude i god tid, kan du planlægge aftenen hjemmefra og sikre, at du når at se og opleve det, der interesserer dig allermest.

Kulturnattens kulturelle program

Find programmet for Kulturnatten i København på deres hjemmeside eller få en trykt oversigt over årets arrangører ved anskaffelse af Kulturpas. Programmet skifter fra år til år men byder som regel på masser af udstillinger, diverse kreative værksteder, kanalrundfarter, børneunderholdning, rejseforedrag, midnatsgudstjenester, rundvisninger, koncerter og interviews.

Oplev en masse og sov godt

En aften i København spækket med kultur og så en rigtig dejlig seng at sove i bagefter – det lyder da lækkert! Snup en overnatning på Wakeup Copenhagen, så er du i gåafstand til mange af arrangementerne. Vores hoteller måler sig med en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris til helt ned fra  . Du kan tilmed også starte dagen på bedste vis, med lækker morgenmad på alle vores hoteller fra kun   pr. person. Børn under 12 år er   og børn under 3 år er gratis. Læs mere om vores morgenmad her.

3 ting bestemmer prisen for dit hotelophold

Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på dit hotelophold, da vi giver dig mulighed for at vælge mellem:

Billig eller fleksibel reservation

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL, hvis du vil have muligheden for at ændre din reservation.

Værelse med udsigt

Vores værelser med udsigt kaldes WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster lidt mere, men udsigten er det værd.

Ekstra plads på værelset

Vælg WAKEUP LARGE, som er vores største værelser på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to værelser med forbundne døre.