Billig overnatning i København – moderne og billigt hotel i centrum

Photo by: Kim Wyon | Source: Visit Denmark

Billige hoteller i centrum

Konceptet er enkelt: Centralt, billigt og godt! Vælg et af Wakeup hotellerne og glæd dig til et dejligt hotelophold på et billigt hotel i København. Unikke lavprishoteller, der kombinerer de bedste håndværksmæssige traditioner med et moderne og minimalistisk look. Vi gør det nemt for dig at overnatte til en budgetvenlig pris. Et billigt hotel i København er ikke ensbetydende med dårlig overnatning. Det er Wakeup Copenhagens hoteller beviset på.

Prisbevidste Wakeup Copenhagen

Wakeup Copenhagen er hoteller for dig, der er prisbevidst og ønsker en overnatning på Københavns nye kvalitetshoteller. Til dig, der gerne vil bo i centrum, sove i en kvalitetsseng og spise en lækker morgenmad. Tag en overnatning i Københavns populære bydele. Hoteller med mest værdi for pengene i centrum.

Man kan sagtens holde ferie i København uden at spendere en masse penge. På Wakeup hotellerne kan du bo bo til en fair pris uden at gå på kompromis med komfort og beliggenhed. Ønsker du en overnatning i København, så tilbyder Wakeup Copenhagen en helt ny form for hoteller. Moderne og minimalistisk design og høj kvalitet og samtidig til en pris hvor alle kan være med. Wakeup Copenhagens hoteller er designet af en af Danmarks mest kendte arkitekter Kim Utzon.

Sublim beliggenhed

Hvor skal man bo, når turen går til Skandinaviens populære metropol København?

Med et værelse på Wakeup Copenhagen er du i gå afstand til Københavns vigtigste attraktioner, museer og shoppingmuligheder.

Gå på shopping på strøget eller i et af de poplære shoppingcentre og stormagasiner som Illum, Magasin Du Nord eller Fields. Der er rig mulighed for en masse fantastiske shoppingoplevelser

Nu har du muligheden for at overnatte centralt der, hvor det hele sker, uanset hvilket af vores hoteller du vælger. Alle er beliggende på nogle af Københavns bedste og mest centrale adresser. 

Tæt på hotellerne ligger Tivoli, og er du kulturelt interesseret, ligger flere af byens mest spændende museer såsom Thorvaldsen, Nationalmuseet, Glyptoteket i gåafstand.

Læs endnu mere om hvad du kan opleve i København her.

Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Placeret på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge – Lige ved havnefronten. Tæt på Tivoli. Unik morgenmadsoplevelse med panoramaudsigt over København fra 10. etage.

Wakeup Copenhagen i Borgergade

Tæt på Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg - Arkitekttegnet morgenmadsrestaurant i lyse og grønne omgivelser. Restauranten er placeret i en lys glas-atriumgård med et roligt grønt miljø.

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrsgade

Lige ved Kalvebod Brygge - centralt i København i gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget, havnebadet ved Islands Brygge og 700 meter fra Københavns Hovedbanegård. Central og god placering med virkelig gode parkeringsmuligheder. 

Ja, Wi-Fi er gratis

Alle hotelværelser har selvfølgelig Wi-Fi til fri afbenyttelse, nye tv med et stort udvalg af kanaler og naturligvis lækkert bad og toilet – det nævner vi kun, fordi priserne kunne få dig til at tro, at vi har barberet alt ned til et minimum. Det har vi også dog uden at gå på kompromis med vores gode service og kvalitet. Alle Wakeup hoteller har en lang række attraktive faciliteter.

Fælles for Wakeup Copenhagen hotellerne

 • Gratis Wi-Fi
 • Nyt og cool design
 • Central beliggenhed
 • 24-timers bemandet reception
 • Business Center
 • Mulighed for allergivenlige værelser
 • Morgenmadsrestaurant
 • Tv med et bredt udvalg af kanaler
 • Lobby med salg af drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Cykeludlejning
 • Aircondition
 • Og meget mere...

Hvorfor vælge Wakeup Copenhagen?

Kan man virkelig holde ferie på budget i København? Ja! Her kan du rent faktisk bo super billigt uden at gå på kompromis med komfort og beliggenhed. Vores hoteller er perfekte til dig, der gerne vil bo centralt, sove komfortabelt og spise godt, og ikke mindst få en billig overnatning i Københavns populære bydele. Du får høj kvalitet, smukt design, ypperlig komfort og toptunet betjening. 

Bo billigt i København

Hvis du er på udkig efter et billigt centralt hotel i København, så er Wakeup hotellerne et godt valg. Det er nu blevet muligt at overnatte billigt  uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores placeringer i rolige omgivelser tæt på en af indfaldsvejene sikrer, at du kommer frem på rekordtid. Er du med tog til København, skal du blot sigte efter Hovedbanegården eller Kongens Nytorv, og så er du så godt som fremme.

Læs mere om området her!

Gå rundt til alle seværdighederne

Alle Wakeup Copenhagen hotellerne ligger så centralt og i gåafstand til shoppingmuligheder. Her er du tæt på Nyhavn, Strøget, Amalienborg, Havnebussen og Den Lille Havfrue. Alle hoteller har cykeludlejning, så du kan se dobbelt så meget på den halve tid.

København byder på masser af gratis oplevelser. Du kan sagtens nyde København uden at bruge en masse penge. Snup et bykort fra receptionen og spørg personalet, her kender de alt om de bedste steder at besøge.

Få inspiration til hvad du kan opleve i vores top 5 guide til oplevelser i København her!

Sammensæt dit ophold som du ønsker det:

Billigt eller fleksibelt

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL, hvis du vil have mulighed for at ændre din reservation.

Få ekstra plads

Vælg WAKEUP LARGE som er vores største værelser på 15m² eller WAKEUP FAMILY, der er 2 værelser med connecting doors.

Udsigt fra værelset

Vælg mellem WAKEUP STANDARD på de nederste etager, SKY på de midterste etager eller HEAVEN på de øverste etager.

Hotel til hostel priser - luksus til lavpris

Det kan være svært at tro på man får så meget kvalitet til sådan en god pris, når man overnatter på Wakeup Copenhagen - Men den er god nok. 

Læs endnu mere omkring vores gode hotel priser her!

Loungeområde på Wakeup Copenhagen i Borgergade

Udsøgt billig hoteloplevelse på Wakeup Copenhagen

Det behøver ikke at koste en formue at få et hotelophold hvor kvaliteten er helt i top

Læs mere omkring det kvalitetsophold Wakeup byder på!

Morgenmad på Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade

2-stjernet Garni Superior hotel i København

Wakeup hotellerne har et flot, smart og minimalistisk design. Indretning, service og faciliteter kan måle sig med mange 3-4 stjernede hoteller, men prisen ligger på det 2-stjernede niveau!

Læs mere her!

Wakeup Copenhagen | Heaven view værelse på Wakeup hotellet in Bernstorffsgade

Vi gør det nemt at parkere bilen

Parkering på Wakeup Copenhagen hoteller er ikke noget problem. Enten har hotellet parkeringskælder, ellers er der et parkeringshus og udendørs parkeringsmuligheder meget tæt på.

Læs mere om parkering på Wakeup Copenhagen

Få mere information om Wakeup Copenhagens hoteller

Hvor kan man bo billigt i København?


Det behøver ikke at være dyrt at overnatte på nogle af de mest centrale beliggenheder i København. Når du overnatter på Wakeup Copenhagens hoteller får du et kvalitetsværelse i midten af byen. Med priser fra 400,- kan alle være med.

Hvor finder jeg et hotel i centrum af København?

 

Wakeup Copenhagen har 3 hoteller beliggende centralt i København: Wakeup Borgergade, Wakeup Carsten Niebuhrs Gade og Wakeup Bernstorffsgade. Alle hoteller ligger i de mest centrale dele af København. Læs mere om vores hoteller her

Hvad koster et hotelværelse i København? 

 

På Wakeup Copenhagen kan du få et hotelværelse fra kun 400,- pr. nat. Selvom det er billigt, får du top moderne faciliteter, lækker placering og alt hvad man kan forvente af et moderne hotel med for pengene. 

Hvor kan man få en billig overnatning med morgenmad?

 

På Wakeup Copenhagen får du en super billig overnatning centralt i København, med en lækker og moderne morgenmadsrestaurant med alt hvad hjertet begærer til en god morgenmad. Læs mere om morgenmad her.

Hvor kan jeg finde et hotel med parkering? 

 

Hvis du leder efter et hotel med gode parkeringsforhold er Wakeup Copenhagen et perfekt valg. Parkering på Wakeup Copenhagen hoteller er nemlig ikke noget problem. Enten har hotellet parkeringskælder, ellers er der et parkeringshus og udendørs parkeringsmuligheder meget tæt på. Få mere info om parkering her