Billig overnatning København – nyopført og billigt hotel


Billig overnatning København er synonymt med at bo på et af Wakeup Copenhagens hoteller

Med opførelsen af de helt nye og topmoderne Wakeup Copenhagen hoteller i centrum, er det nu blevet muligt at overnatte billigt i København uden at gå på kompromis med kvaliteten. Nu har du nemlig muligheden for at overnatte centralt der, hvor det hele sker i København, uden at kreditkortet smelter helt væk.

Hos Wakeup Copenhagen kan du få en billig overnatning i København helt tæt op storbyens puls, men samtidig få ro til en god nats søvn. Check ind på Wakeup Copenhagen – Københavns nye kvalitetshoteller med priser, der kan få dig til at kigge en ekstra gang. Med et værelse på Wakeup Copenhagen er du i gå afstand til Københavns vigtigste attraktioner, museer og shoppingmuligheder. Vil du bo mere centralt, skal du enten have et guldkreditkort, eller slå telt op på Rådhuspladsen.

Et billig hotel i København er ikke ensbetydende med dårlig overnatning. Det er Wakeup Copenhagens hoteller beviset på. Vores placeringer i rolige omgivelser tæt på en af Københavns indfaldsveje sikrer, at du kommer frem på rekordtid. Er du med tog, skal du blot sigte efter Hovedbanegården eller Kongens Nytorv, og så er du så godt som fremme. Tæt på begge hoteller lægger Tivoli, og er du kulturelt interesseret, ligger flere af byens mest spændende museer i gå afstand fra hotellerne.

Ønsker du en billig overnatning i København, så tilbyder Wakeup Copenhagen en helt ny form for hoteller i København, hvor høj kvalitet, smukt design, ypperlig komfort og toptunet betjening er kombineret med noget så usandsynligt som lave priser. Alle hotelværelser har selvfølgelig trådløst Internet til fri afbenyttelse, nye fladskærms tv med et stort udvalg af kanaler og naturligvis lækkert bad og toilet – det nævner vi kun, fordi priserne kunne få dig til at tro, at vi har barberet alt ned til et minimum. Det har vi også dog uden at gå på kompromis med vores gode service og kvalitet.

Wakeup Copenhagens hoteller er designet af en af Danmarks mest kendte arkitekter Kim Utzon, som har skabt to unikke lavprishoteller, der kombinerer de bedste håndværksmæssige traditioner med et moderne look. Hotellerne rummer tilsammen over 800 hotelværelser i forskellige prisgrupper, en fantastisk morgenmadsrestaurant, et business-område og en lang række attraktive faciliteter.

Fælles for Wakeup Copenhagen hoteller:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere