Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finde inspiration til oplevelser og seværdigheder i København?

Du kan finde mere inspiration, og se hvad der foregår i byen her.

Hvordan checker jeg ind?

Du har følgende check-in muligheder: 

 • Almindelig check-in ved en af vores bemandede skranker i lobbyen
 • Du kan også vælge at springe køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen.

Hvor ofte er der rengøring af værelset hvis jeg overnatter flere nætter i træk?

Vi lader det være op til dig at bestemme, om du vil have daglig rengøring af værelset, hvis du overnatter flere nætter i træk. Ligesom du selv kan bestemme, hvornår du vil have skiftet håndklæder. Det betyder, at vi ikke automatisk gør rent på dit værelse, men lader dig tage valget. Dog rengører vi automatisk dit værelse på 4. dagen. 

Ønsker du alligevel daglig rengøring af værelset og/eller nye håndklæder, kommer vi med glæde. Du skal blot meddele det i receptionen, inden kl. 22:00 aftenen forinden. Husk at oplyse os dit værelsesnummer.

Hvor kan jeg finde inspiration til oplevelser og seværdigheder i Aarhus?

Klik her for at se, hvad der foregår i byen.

Kan man leje en baby-/barneseng?

Det er muligt at leje en babyseng i receptionen ved ankomst til hotellet. En babyseng koster   pr. døgn. Ved forudbestilling kontakt da det respektive hotel. 

Er der TV på værelset?

Ja, alle vores værelser har eget TV med både danske og udenlandske TV-kanaler. Få det fulde overblik over vores kanaler her.

Kan man se igennem ruden på hotelværelsets badeværelse?

Kun delvist, idet det er matteret glas.

Tilbyder hotellerne opbevaring af bagage?

Alle Wakeup-hoteller har bagageskabe, hvor man kan opbevare sin bagage. Der er store og små skabe, og det koster   pr. gang.

Hvordan får jeg den absolut billigste pris på min overnatning?

Den restriktive "ECONOMY"-pris er vores absolut billigste og kan KUN bestilles direkte på vores hjemmeside. Den skal forudbetales og kan IKKE annulleres eller ændres. Vi opfordrer derfor altid til, at du kontrollerer og nærlæser din reservation inden booking gennemføres.

Jeg vil gerne have mulighed for at afbestille?

En FLEKSIBEL-pris kan ligesom vores ECONOMY-pris kun bestilles på hjemmesiden; dog kan en FLEKSIBEL-booking afbestilles indtil kl. 12:00 på ankomstdagen eller ændres til anden dato. Bookingen skal garanteres med et gyldigt kreditkort.

Er det dyrere, hvis man ikke booker sin overnatning online?

Ja! Vi kalder denne reservationstype for "Servicebooking". Vælger du at booke din overnatning via telefonen eller direkte i receptionen, vil der være et servicetillæg på  . Denne booking kan annulleres indtil kl. 12:00 på ankomstdagen eller ændres til en anden dato. Reservationen skal garanteres med et gyldigt kreditkort.

Hvornår kan man foretage check-in og check-out?

Check-in er muligt fra kl. 15:00 på ankomstdagen og indtil næste morgen. Kontakt venligst receptionen, hvis ankomst er senere end kl. 02:00 om natten. Check-out er kl. 11:00.

Baseret på hotellets ledighed, vil tidlig check in være muligt mod betaling. Henvendelse foretages til receptionen.

Kan man leje cykler?

Det er muligt at leje cykler på hotellerne. Man har cyklen fra man lejer den indtil midnat. Cyklerne kan IKKE forudbestilles, men kan lejes i receptionen.

Pris:
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade   pr. dag.
Wakeup Copenhagen, Borgergade   pr. dag.
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade   pr. dag.
Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade   pr. dag.

Kan man have en ekstra person overnattende på værelset?

Har du reserveret et enkelt værelse, kan du opgradere til et dobbeltværelse for   pr. nat. Dette betales ved check-in og behøver ikke reserveres på forhånd.

På dobbeltværelser er der i alt 2 dyner og 2 puder til rådighed.

Er der en restaurant, der serverer aftensmad?

Der serveres kun morgenbuffet i morgenmadsrestauranten og ikke aftensmad. Dog er det tilladt at bestille udefra og nyde maden på værelset. Receptionen har bestik til rådighed, hvis behovet skulle opstå.

Du finder et væld af spændende restauranter tæt på vores hoteller i både København og Aarhus. Spørg vores flinke personale, der med glæde deler ud af gode råd til spisesteder i nærheden.

Bor du på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, finder du de nærmeste restauranter på nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, hvor du både kan spise på Tivoli Brasserie, Sticks ’n’ Sushi og MASH Penthouse, eller du kan prøve The Harbour på hotellet Copenhagen Island.

Bor du på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade, kan du finde en række spisesteder inden for 500-600 meter fra hotellet. Du kan blandt andet tage et smut forbi asiatiske Wagamama, nyde en gourmet-hotdog hos Johns Hotdog Deli eller indtage et lækkert måltid hos et af de forskellige spisesteder på Tivoli Hotel & Congress Center.

Bor du på Wakeup Copenhagen, Borgergade eller Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade, finder du masser af gode spisesteder i nabolaget.

Er husdyr tilladt?

Det er desværre ikke tilladt at medbringe husdyr.

Findes der en hårtørrer på hotelværelset?

Ja, der er hårtørrer på alle værelser.

Er der Wi-Fi på hotellet?

Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden udleveres i receptionen. Desuden har vi stationære computere, som frit kan afbenyttes. Der er dog en begrænsning på 30 minutter, hvis der er kø.

Kan jeg købe drikke- og madvarer på hotellet?

Vores café i forlængelse af receptionen har åbent 24 timer i døgnet. Her kan købes øl, vand, vin, sandwich og diverse snacks.

Har værelserne minibar?

Nej, hotelværelserne er ikke udstyret med minibar. Vi henviser til kiosken i lobbyen, som har åbent 24 timer i døgnet.

Kan man spise morgenmad på hotellet?

Ja. Prisen på morgenmad er   pr. person og   for børn under 12 år. Morgenmaden er en buffet og består af et udvalg af friskbagt brød, friskbrygget kaffe/te, pålæg, æg, marmelade, nutella, ost, cornflakes, müesli, yoghurt og en frugtkurv.

Åbningstider for morgenmadsbuffeten:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade
Mandag-fredag: 06:30-10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 07:00-10:30

Wakeup Copenhagen, Borgergade
Mandag-fredag: 06:30-10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 07:00-10:30

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade
Mandag-fredag: 06:30-10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 07:00-10:30

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade
Mandag-fredag: 06:30-10:00
Lørdag, søndag og danske helligdage: 07:00-10:30

Tilbyder hotellet parkering?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Når du bor på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, vil du nemt finde en parkeringsmulighed tæt på hotellet. Det er muligt at parkere i vores egen parkeringskælder på hotellet – dog har vi et begrænset antal parkeringspladser. Man kan købe en parkeringstilladelse i receptionen, som koster   per døgn fra 12.00 middag til 12.00 middag næste dag. Det er desværre ikke muligt at reservere en parkeringsplads på forhånd.

Hvis vi ikke har flere ledige pladser, kan du med fordel benytte dig af en af de nærliggende udendørs parkeringsmuligheder omkring hotellet. Her kan du betale med en af følgende parkeringsapps: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller ved betalingsautomaterne i Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.  

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig!

 

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Der er rig mulighed for parkering ved vores hotel på Borgergade. Ud over de udendørs parkeringsmuligheder du finder i nærområdet, finder du også tre offentlige parkeringshuse i henholdsvis Borgergade 13, Landgreven 10 & Adelgade 11-13. Parkeringshusene ligger lige ved siden af hotellet, og alle tre administreres af APCOA. Der betales direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   pr. påbegyndte time og   pr. døgn.

Som gæst på Wakeup Copenhagen Borgergade tilbydes du en særpris på en døgnbillet, der gælder 24 timer fra indkørsel i parkeringshuset. 

Prisen er   pr. døgn (kreditkortgebyr er ikke inkluderet).

Parkering kan tilkøbes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tager forbehold for ændringer i priserne administreret af APCOA samt evt. udsolgte døgnbilletter. Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 1,90 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil!

 

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

På Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, er parkering muligt i APCOAs parkeringskælder tilknyttet hotellet. Fra 2. etage er der direkte indgang til receptionen. Det koster   pr. time og   pr. døgn. Parkering kan IKKE forudbestilles.

Opladning til el biler: Vi tilbyder 17 el-ladepladser placeret på Niveau A+B+C i parkeringshuset. Opladning kræver Clever abonnement.

 

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

På Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade, henviser vi til parkering i Bruun's Galleri som er placeret under hotellet. Indkørslen til parkeringsanlægget er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleri’s P-anlæg er i 3 plan, og der er indkørsel på det øverste plan (P3). Herfra kører man ad ramper til de øvrige 2 plan (P2 og P1). Elektroniske skilte viser, om der er ledige p-pladser på hvert plan. Der er skilte til Wakeup’s udgang på alle 3 etager. Oftest finder man plads på P1 hvor der også er markeret 5 pladser med Wakeup logo.

Priser: Alle dage døgnet rundt   pr. påbegyndt 30 minutter. Parkerer man i 24 timer, er prisen max   per døgn, hvis der afregnes i receptionen på Wakeup ved afrejse. Ved kreditkortbetaling i anlægget koster et døgn  . Nummerpladen registreres med kamera ved indkørsel og skal bruges ved betalingen. Parkering er kun tilladt inden for afmærkede pladser. P-anlægget er tv-overvåget, men parkering sker i alle henseender på egen risiko, og Bruun's Galleri påtager sig intet ansvar ved ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr og effekter i bilen.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,05 m. Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00:30 og kl. 06:30 er der kun adgang til den parkerede bil til fods via udkørselsåbningen.

Er rygning tilladt?

Vores hoteller er 100% røgfrie.

Kan jeg stryge min skjorte på værelset?

Nej, men der findes strygerum i kælderen til fri afbenyttelse.

Er der telefon på hotelværelset?

Der er ikke telefon på værelserne, men på hver etage er der ved elevatoren opsat en nødtelefon, som kan kontakte alarmcentralen og receptionen.

Hvordan kommer jeg nemmest til og fra hotellet?

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

 • Du kan tage en taxa fra taxaholdepladsen ved Kastrup lufthavn. Turen fra lufthavnen til hotellet tager cirka 15 minutter.
 • Toget går direkte fra Kastrup lufthavn. Du skal tage med to stop til Københavns Hovedbanegård, hvorfra du har 5 minutters gang til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

 • Taxa fra Kastrup lufthavn.
 • Tog direkte fra Kastrup Lufthavn, 2 stop til Hovedbanegården. Man kan gå fra Hovedbanegården til hotellet – det tager 5-10 minutter.
 • Bus, 5C fra Kastrup Lufthavn til Polititorvet og så 3-5 minutter gang til hotellet.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

 • Ca. 8 minutters gang fra Nørreport Station.
 • Man kan tage en taxa eller Metroen, der afgår fra ankomsthallen i lufthavnen. Turen i Metroen tager ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du træder ud af ankomsthallen, til du er på hotellet, går der ca. 25 minutter.
 • Ca. 5 minutters gang fra Metroen ved Kongens Nytorv.
 • Der er rig mulighed for parkering tæt ved hotellet. Foruden de gode udendørs parkeringsmuligheder, der findes i nærområdet, findes der parkeringshuse ved Borgergade og Adelgade.

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

 • Tog til Aarhus Banegård og herefter 5 minutters gang.
 • Bus 925X fra Aarhus Lufthavn til Aarhus Rutebil Station og derefter 10 minutters gang.

Kan man betale med andre valutaer på hotellet?

På Wakeup-hotellerne benytter vi kun danske kroner, når vi giver tilbud på reservation af værelser. Det er dog muligt at betale med og veksle fra EUR, USD, GBP, SEK, NOK, AUD, CAD, CHF, JPY og SGD i receptionen til hotellets kurs.

Kan man få vasket og renset tøj på hotellet?

Ja, vi tilbyder "vask og rens"-service gennem Butlers. Du kan aflevere dit tøj om morgenen i receptionen inden kl. 08:00 og hente det efter kl. 17:00, rent og nyvasket.

Hvilke forskellige værelsestyper findes der?

Vi tilbyder 5 forskellige værelsestyper på Wakeup Copenhagen-hotellerne i København og Aarhus. Vælg mellem:

 • WAKEUP STANDARD – Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen.
 • WAKEUP SKY – Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end WAKEUP STANDARD.
 • WAKEUP HEAVEN – Vores bedst placerede værelser med en flot udsigt, oftest beliggende på hotellets øverste etager.

De 3 ovenstående værelsestyper har en 160x200cm Getama-seng og er 12m2 store. 

 • WAKEUP LARGE – Består af en 160x200cm Getama-seng og en 75x195cm ”fold-ud-madras”. Værelset er beregnet til 2 voksne og ét barn, og har en størrelse på 15m2.
 • WAKEUP FAMILY - Består af 2 WAKEUP STANDARD-værelser med en connecting door.

Der findes ingen værelser på hotellet med twin-senge.