Oplevelser i Aarhus

Oplevelser i Aarhus folk der slapper af på en plads | Photo by: photopop | source: VisitAarhus

Populære seværdigheder i Aarhus (Smilets By)

I dette univers kan du finde inspiration til, hvad der er værd at opleve, når du holder ferie i eller i området omkring Aarhus. Listen vokser i takt med, at byen udvides med nye seværdigheder og events. Aarhus er Danmarks andenstørste by og byder på verdenskendte museer og et stort udvalg inden for shopping med mange stemningsfyldte gader og butikker. Aarhus har samtidigt også et interessant havneområde, strand og skov.

Aarhus Ø er en ny bydel tæt ved vandet og havnen, som altid har haft en vigtig betydning for Aarhus, og netop nu sker der en fantastik forandring på hele havneområdet tæt på centrum. Hele området fremstår nu som en charmerende kanalby hvor du, på kort tid, kan gå fra caféerne i midtbyen og ned og nyde atmosfæren ved vandkanten.

I oversigten herunder finder du uddybende information om de enkelte seværdigheder og gode idéer til sjove, spændende og populære oplevelser i Aarhus. Har du aldrig været i Aarhus, kan du glæde dig til en smuk by, der opfylder ethvert ønske om en kulturel ferie med plads til shopping, gourmetoplevelser og sjov for børn.

Inspiration og viden om Aarhus

De mange seværdigheder og historien der gjorde Aarhus til Europæisk kulturhovedstad for få år siden, finder du i listen herunder og du kan gå på opdagelse i alle de dejlige muligheder byen tilbyder. Listen er lang over skønne spisesteder og attraktioner. Byens museer er kendt i hele verden og vil helt sikkert overraske dig med en øjenåbner i forhold til de mere traditionelle kulturelle oplevelser man kender til i storbyer. Aarhus byder på det gamle og det nye i skøn forening og vi har herunder hjulpet med at finde overnatningssteder der vil gøre besøget i Aarhus til en mindeværdig oplevelse. Listen herunder er kun en lille del af Aarhus´ utallige muligheder men du kan bruge listen som et godt udgangspunkt og til inspiration. Her er både til voksne og børn og dem midt i mellem. God fornøjelse!

Om Wakeup Aarhus – tæt på byens seværdigheder

Mangler du at booke overnatning i Aarhus til ferien, miniferien eller den forlængede weekend? Så er Wakeup Aarhus ideel som base – både til enkeltpersoner, par og børnefamilier. Den meget centrale placering ved Bruun’s Galleri giver dig det bedste udgangspunkt for at opleve byens liv, det hyggelige cafémiljø og de populære seværdigheder. Du træder ud af hotellets lobby og befinder dig lige midt i byens skønne centrum.

Bruuns Galleri har samlet mange butikker, restauranter under samme tag og er nabo til Wakeup Aarhus. Så hvis vejret driller har du stadig mulighed for at besøge en masse butikker og restauranter i tørvejr. Det er nemt at finde alle de seværdige attraktioner på gåben men vil du opleve Aarhus på to hjul, kan du leje en cykel hos Wakeup Aarhus og komme endnu lettere omkring i byen.

Bruunsgade har det hele, og du får det absolut bedste udvalg i gadens butikker, når du er på udkig efter brød, kager, lækre specialiteter, vin og kød. De mange specialbutikker, restauranter, caféer og butikker med modetøj giver gaden liv, og det er noget, der kan mærkes. Hovedgaden er en del af Frederiksbjerg og strækker sig fra Banegårdspladsen i nord mod Skt. Pauls Kirke i syd. Gaden formår at binde indre by sammen med Frederiksbjerg, og det betyder, at netop Bruunsgade er en attraktiv gade med et velbesøgt og særligt rigt butiksliv.

Wakeup Aarhus er den bedste base i byen, når det handler om central beliggenhed, lave priser og et højt kvalitetsniveau. Den fantastiske centrale base er det bedste udgangspunkt for et dejligt hotelophold, hvad enten det kun er for en enkelt overnatning eller flere nætter. Miniferie er også populært og Wakeup Aarhus tilbyder familieværelser, så der er plads til hele familien.

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade

Facaden på M.P. Bruunsgade

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere