Billige bed and breakfast hoteller i centrum af Aarhus

Værelser på Wakeup Aarhus

Århus centrum til bed & breakfast priser

Wakeup Aarhus er det nyeste og mest moderne Bed and Breakfast hotel i Aarhus centrum, hvor du altid får de bedste senge at sove i og de bedste B&B priser. Til trods for B&B prisen på Wakeup hotellet i Aarhus, får du et hotel hvor nøgleordene er design, kvalitet, komfort og prisbevidsthed.

Hvis du tror du skal langt udenfor byens centrum for at finde Bed and Breakfast hoteller til fantastiske priser, så se lige vores priser. Et værelse på Wakeup Aarhus er en trestjernet oplevelse til tostjernede priser. Beliggenheden i Aarhus centrum burde i sig selv koste mere. Hvor ellers kan du finde B&B hoteller i natterolige omgivelser centralt i København til priser, der passer til enhver pengepung? 

Brug Wakeup Aarhus’s budgetvenlige alternativ, i forhold til de mere traditionelle B&B hoteller, som base næste gang du skal overnatte centralt i Aarhus.

Bed & Breakfast i Aarhus

Leder du efter en Bed and Breakfast i Aarhus? Hvorfor nøjes, når du hos Wakeup Aarhus får et værelse på byens nye kvalitets lavprishotel til samme pris?

Her får du ikke blot splinternye værelser, men du bor også midt i Aarhus centrum med ARoS, Bruun’s Galleri, Den Gamle By og hele det aarhusianske byliv som nabo. 
Vores mål er at konkurrere med byens billigste B&B hotel tilbud, samtidig med at vi tilbyder den service og komfort, du ellers skal ind på et tre- eller firestjernet hoteller i Aarhus for at finde.

Kvalitet og komfort i centrum

Når du checker ind på Wakeup Aarhus hotellet, i Bruuns Gade, kan du glemme alle forestillinger om et gammeldags Bed and Breakfast hotel. Her møder du alt andet end de typiske b&b forestillinger. Hotellet er, ligesom de andre Wakeup Copenhagen-hoteller, smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet. På hotellets 315 værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet, og alle værelser indeholder TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Vi tilbyder

  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
  • Central beliggenhed - gåafstand til hovedbanegården
  • Lækker morgenmad som tilkøb
  • TV på alle værelser
  • Parkeringskælder ved hotellet
  • Aircondition på alle værelser
  • Cykeludlejning på hotellet
  • ... og meget mere
Lobby på Wakeup Aarhus

Bed and breakfast i Aarhus - inklusiv morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og hver morgen står vores friske og imødekommende personale på M.P. Bruuns Gade klar til at give dig den bedste start på dagen. I vores buffet lægges der vægt på kvalitet frem for kvantitet, dog til B&B priser. Vi har godt økologisk brød fra Meyers og økologisk kaffe fra Bentax. Prisen for morgenmadsbuffeten er kun  , men kvaliteten er i top.