Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel ved Københavns havnefront med gåafstand til Københavns Hovedbanegård, Tivoli og shopping

Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Hotellet har 585 nye hotelværelser, alle udstyret med TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade er designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon, og hotellets design er kendetegnet ved minimalistisk design og høj kvalitet.

Hotel med billige priser, lækkert design og central beliggenhed i København

Du finder Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade centralt placeret på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge med gode parkeringsmuligheder og god infrastruktur med både tog og bus. Blot et par minutters gåafstand fra hotellet ligger Tivoli, Københavns havnefront og en masse shopping- og restaurantmuligheder.

Med Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade tilbyder vi dig et nyt lavprishotel med et lækkert design og en unik beliggenhed i centrum af København. Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade giver dig en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris.

Morgenmad hos Wakeup Copenhagen

Vi ønsker, at du skal have værdi for dine penge, når du spiser morgenmad hos os.

Læs mere
Morgenmad på Wakeup

Unik morgenmadsoplevelse i Bernstorffsgade, København

På Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade byder vi på en unik morgenmadsoplevelse med panoramaudsigt over København fra 10. etage.

Vores arkitekttegnede morgenmadsrestaurant giver dig den absolut bedste start på dagen i lyse og smukke omgivelser, hvor du kan nyde vores lækre morgenmadsbuffet sammen med en uovertruffen udsigt over byen. Når vejret tillader det, kan du nyde din morgenmad under åben himmel på vores terrasser på 10. sal. 

Som på de andre Wakeup Copenhagen-hoteller er rammerne præget af smart og stilrent skandinavisk design, en behagelig belysning og effektiv indretning for at give den bedste forudsætning for en god start på dagen. Her kan du slappe af i ly af storbyens puls og samle tankerne.

Sådan finder du parkering

Vi anbefaler parkering i hotellets parkeringskælder. Parkeringstilladelsen købes i receptionen, og koster   per døgn (kl. 12:00 til kl 12:00 næste dag). Vi har et begrænset antal parkeringspladser, som ikke kan forud reserveres.

Er vi fuldt booket i parkeringskælderen, kan du med fordel benytte dig af en af de nærliggende udendørs parkeringsmuligheder omkring hotellet.

Her kan du betale med en af følgende parkeringsapps: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller ved betalingsautomaterne i Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,3 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil!

Lobby

Personale, Reception

Trendy lobby med 24-timers bemandet reception

På Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade finder du en moderne lobby med 24-timers bemandet reception. Det er muligt at stille den lille sult eller tørst. Vi tilbyder et udvalg af kaffe, snacks samt øl, vand og vin – døgnet rundt. I receptionen kan du vælge, hvad der passer dig, og du kan nyde det i lobbyen eller tage det med på værelset eller på farten. Vil du slippe for eventuel ventetid i receptionen, kan du benytte dig af vores check-in automat. Gå direkte til check-in automaten og kom hurtigt til dit værelse. Og ved check-out er alt du skal gøre blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre.

Check-in / Check-out

Bagage, Nøglekort, App, Check-in, Check-out

Check-in: Vores hotelværelser er til rådighed fra kl. 15:00. Hvis gæsterne ankommer før kl. 15:00 er der mulighed for opbevaring af bagage mod et gebyr. Se mere under FAQ.  I nogle tilfælde kan der arrangeres check-in før kl. 15:00 mod et gebyr. For mere information kontakt hotellet før den planlagte ankomstdato.  Kontakt venligst receptionen, hvis du ankommer senere end kl. 02:00 om natten. 

 • Du kan også springe køen over ved at benytte en af vores check-in skærme i lobbyen.

Check-out: Check-out skal ske inden kl. 11:00. Express check-out gør det nemmere for dig: På vores Wakeup Copenhagen-hoteller i København og Aarhus kan du benytte dig af express check-out. Så slipper du for eventuel ventetid i receptionen. Alt du skal gøre er blot at aflevere dit nøglekort i boksen ved vores check-out station – så er du hurtigt videre. Har du nogle spørgsmål, eller får du brug for hjælp, har vi naturligvis personale til at hjælpe dig.

Business center

Computere, Wi-Fi

I hotellobbyen finder du et business center, hvorfra du gratis kan arbejde og sende e-mails fra stationære computere. Bemærk at der ved travlhed kan være en tidsbegrænsning i vores business center på 30 min. Medbringer du egen computer, tablet eller smartphone, tilbyder Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade, gratis Wi-Fi på hele hotellet. Koden til Wi-Fi udleveres i receptionen.

Morgenmad åbningstider

Morgenmadsbuffet

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgades morgenmadsbuffet serveres:

 • Mandag til fredag fra kl. 06:30-10:00
 • Lørdag, søndag og danske helligdage fra kl. 07:00-10:30

Tre ting bestemmer prisen for dit hotelophold

Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Du kan påvirke prisen på dit hotelophold, da vi giver dig mulighed for at vælge mellem:

Billig eller fleksibel reservation

Vælg ECONOMY for den billigste reservation eller FLEKSIBEL, hvis du vil have muligheden for at ændre din reservation.

Værelse med udsigt

Vores værelser med udsigt kaldes WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster lidt mere, men udsigten er det værd.

Ekstra plads på værelset

Vælg WAKEUP LARGE, som er vores største værelser på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to værelser med forbundne døre.

Her finder du Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Faciliteter på hotellet:

 • Nyt og cool design
 • Central beliggenhed
 • Miljøcertificeret af Green Key
 • 24-timers bemandet reception
 • Check-in automat
 • Express check-out
 • Gratis Wi-Fi
 • Business Center
 • Mulighed for allergivenlige værelser
 • Morgenmadsrestaurant
 • TV med et bredt udvalg af kanaler
 • Lobby med salg af drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Cykeludlejning
 • Strygerum
 • Aircondition
 • Bagageopbevaring
 • 585 værelser
 • 2-stjernet

Kontakt os: 

Adresse:
Bernstorffsgade 35
1577 København V

Tlf.:
+45 4480 0000

Booking:
+45 4480 0110

Mail: 
bernstorffsgade@wakeupcopenhagen.dk
Wakeup Copenhagen | Indgangen på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade

Tag på en virtuel gåtur gennem hotellet

Reception

Lobby, Lounge, Shop m.m.

Morgenmadsrestaurant

Wakeup Standard

Værelse

Wakeup Sky & Heaven

Værelse

Wakeup Large

Værelse

Wakeup Family

Værelse