Parkering ved Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen | Facaden på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade

Sådan finder du parkering

Vi anbefaler parkering i hotellets parkeringskælder. Parkeringstilladelsen købes i receptionen, og koster   per døgn (Kl. 12:00 til kl 12:00 næste dag). Vi har et begrænset antal parkeringspladser, som ikke kan forud reserveres.

Er vi fuldt booket i parkeringskælderen, kan du med fordel benytte dig af en af de nærliggende udendørs parkeringsmuligheder omkring hotellet.

Her kan du betale med en af følgende parkeringsapps: EasyPark, ParkOne eller ParkMan, eller ved betalingsautomaterne i Bernstorffsgade eller Mitchellsgade.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 2,3 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil!

Udvalgte dieselbiler må ikke køre i Københavns miljøzoner

Fra 1. oktober 2023 skal du være ekstra opmærksom, hvis du kører i en ældre dieselbil. I miljøzonerne i København og på Frederiksberg er det nemlig blevet et krav, at din bil skal have et godkendt partikelfilter.

Hvis du kører en tur i zonerne, uden dit køretøj opfylder gældende krav, får du en bøde, da nummerpladen på din bil bliver tjekket automatisk.

Husk også, at reglen gælder for ældre dieseldrevne varebiler, busser og lastbiler.

Læs mere om zoner og regler