Gruppebestilling

Sådan bestiller du

Ønsker du at booke 10 eller flere værelser samtidigt, skal det ske via en forespørgsel direkte til vores hoteller.

Benyt kontaktformularen nedenunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Du har ikke indtastet en gyldig email
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Jeg er bekendt med Arp-Hansens Hotel Group´s persondatapolitik.

Afrejsedato kan ikke være tidligere end ankomstdato

Betingelser ved 10 eller flere værelser

Hvis der bookes 10 eller flere værelser til samme periode, forbeholder hotellet sig ret til at håndtere bookingen som en gruppebooking. Det betyder, at kunden skal skrive under på gruppeannulleringsbetingelserne.

Gruppebestilling | Photo by: Priscilla Du Preez | Source: Unsplash

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til hotellerne, værelserne eller er der andet du er i tvivl om? Så kontakt hotellet direkte, så hjælper vi dig videre.

Se kontaktinformation til hotellerne i bunden af siden.

Photo by:  Mimi Thian | Source: Unsplash

Hotel til grupperejser

Hotellernes placering og deres 1.593 værelser gør hotellerne velegnet til grupperejser, hvor vi kan finde en løsning til alle behov. Vi tilbyder værelsestyper til alle slags behov, hvad end i ønsker et helt almindeligt standardværelse, ekstra god udsigt, mere plads eller connecting værelser.  

I kan vælge mellem Wakeup Standard på de nederste etager, Wakeup Sky på de midterste eller Wakeup Heaven på de øverste – udsigten er naturligvis bedst fra de øverste etager.

Den ideelle overnatning, hvis I har brug for ekstra plads på værelset eller rejser med hele familien, er Wakeup large, som er vores største værelser på 15 m2 eller Wakeup family, hvor der er to værelser med connecting door.

Kommer I i bil, er der gode parkeringsmuligheder ved hotellerne. I lobbyen har vi express check-out, 24 timers bemandet reception og salg af drikkevarer, sandwich og snacks. Alle værelser har TV og gratis Wi-Fi.