Ta’ på weekendophold i København og bo på et smart hotel

København er en pulserende hovedstad med masser af spændende arkitektur, design, kunst og kultur. Med over 1 mio. indbyggere er byen i konstant bevægelse, og nye kvarterer skyder op og gør byen større. København byder på et nærmest endeløst antal attraktioner, seværdigheder og oplevelser, I bare skal opleve!  Tag på et spændende weekendophold i smukke København og oplev alt, hvad byen har at byde på. Vælg at bo på det smarte budgethotel, Wakeup Copenhagen, og spar penge på dine overnatninger.

Top 5 oplevelser i København

Det kan være overvældende med alle de oplevelser København har at byde på, og et weekendophold i København kan kort sagt formes på præcis den måde, man ønsker det. Vi har plukket 5 oplevelser ud som er et besøg værd. 

1. Kanalrundfart

Kanalrundfarten er uden tvivl den smukkeste måde at opleve København, på en time. Der er flere udbydere af kanalrundfarter, og med dem alle får du den charmerende maritime oplevelse af København set fra vandsiden.

Kayak sejlere i Københavns Kanal | Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen

2. Den blå planet

Den Blå Planet, der ligger på Amager, er Nordeuropas største akvarium med plads til over 20.000 fisk og havdyr hvilket samlet giver 450 arter. Akvarierne i Den Blå Planet har samlet intet mindre end 7 millioner liter vand. På Den Blå Planet vil både voksne som børn få et et særligt indblik i hvad der sker under havets overflade.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

3. Nyhavn

En gåtur langs kajen i det gamle havnekvarter Nyhavn er, uanset vejret, en oplevelse i særklasse og noget man bare må se. I de historiske, farvestrålende bygninger, som b.la. har huset H. C. Andersen, finder du cafeer, barer og restauranter, hvor man kan sætte sig og blive betaget af de historiske træskibe der ligger langs kajen.

Photo by: Kim Wyon | Source: Visit Denmark

4. Tivoli

Den æld gamle forlystelsespark Tivoli er den er den mest kendte forlystelsespark i Danmark. Forlystelsesparken byder på alt fra hyggelig stemning og en smuk have til spændende restauranter og mavekildrende forlystelser. Den gamle have ligger kun få minutters gang fra alle 3 Wakeup hoteller.

Karrusel i Tivoli på en sommerdag | Photo by: Lasse Salling | Source: Tivoli Gardens

5. Vor Frelsers Kirke

Det ikoniske tårn på Christianshavn med det snoede spir er absolut et besøg værd – hvis man altså ikke lider af højdeskræk. Der er intet mindre end 400 trin op til toppen af tårnet, men når man først op finder man også Københavns bedste udsigtspunkt.

Vor Frelser Kirke København | Photo by: Morten Jerichau | Source: VisitCopenhagen

Spis dig glad

På et weekendophold til København må man ikke gå glip af nogle af byens mange restauranter og cafeer. Selvom konkurrencen er stor for beværtningerne, er dette ikke ensbetydende med at kvaliteten er lav – tværtimod. København er en kulinarisk højborg, og den er rig på uforglemmelige spisesteder. Du finder alt fra den danske frokostklassiker smørrebrød til udsøgte franske delikatesser.

Klik her og læs om top 5 spisesteder i København

Weekend shopping i København

Man kan snildt få en weekend til at gå med at shoppe i København – enten i Københavns største shopping gade kendt som Strøget, i de små trendy design- og tøjbutikker på Vesterbro eller i de mange shoppingcentre, såsom Field’s, Frederiksberg Centret, Magasin, Illum og Fisketorvet. De københavnske sidegader i indre by er også oplagt hvis du vil kombinere den afslappede atmosfære, med shopping i små butikker blandt de historiske, charmerende bygninger.

Der er rig mulighed for at finde noget lækkert til enhver smag, og i enhver prisklasse. Uanset hvad du måtte lede efter, kan du næsten med sikkerhed finde det på en weekendtur til København. Tager du en overnatning på et af vores 3 centralt placerede Wakeup hoteller i København, vil der også være lidt ekstra at shoppe for. Vi tilbyder nemlig værelser til priser fra helt ned til   for et værelse.

Snup en shoppetur på Strøget

Der er mange gode muligheder for at tage på shopping når du er på weekendophold i København. 

Tag forbi strøget og lad dig inspirere af de nyeste trends. Der er shoppemuligheder for enhver smag og budget. 

Photo by: Thomas Rousing | Source: VisitCopenhagen

Placering af de tre Wakeup hoteller i København

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Et godt udgangspunkt for weekendophold i København

Wakeup Copenhagen har tre hoteller i København.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger lige bag ved Kgs. Nytorv. Området omkring byder på masser af spændende restauranter og shoppingmuligheder, og metroen ligger også lige om hjørnet, hvis man skal rundt i byen.

Er man til kunst og kultur, så ligger Bredgade nær hotellet, hvor der ligger et hav af gallerier og udstillinger. Derudover ligger Det Kongelige Teater også i gåafstand. Så bor man på Wakeup Copenhagen, Borgergade – bor man midt i det hele.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger på Vesterbro – ca. 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og Rådhuspladsen. Hotellet ligger desuden tæt på Københavns Havnefront, og det trendy kvarter, Islands Brygge, ligger lige ovre på den anden side af vandet. Man kan nemt komme over på den anden side via gang- og cykelbroen, der forbinder Vesterbro med Islands Brygge.

Det store shoppingcenter, Fisketorvet, ligger blot 3 minutters gang fra hotellet, og det samme gælder Københavns Havnebad, hvor man kan bade i hele sommerperioden.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade er centralt placeret på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge med gode parkeringsmuligheder og god infrastruktur med både tog og bus. Blot et par minutters gåafstand fra hotellet ligger Tivoli, Københavns havnefront og en masse shopping- og restaurantmuligheder.

Weekendophold med udsigt over København

Wakeup Copenhagen hotellerne, tilbyder lækre hotelværelser i København på 12 m2 med aircondition, TV, gratis Wi-Fi og naturligvis eget badeværelse. 

På Wakeup Copenhagens hoteller, kan du vælge imellem Wakeup Standard, der ligger på de nederste etager, Wakeup Sky, der ligger på hotellernes mellemste etager og Wakeup Heaven, der ligger på hotellernes øverste etage. 

Wakeup Large er et større værelse på 15 m2, og det er også muligt at bestille Wakeup Family, som er to værelser med connecting door.

Forkæl dig selv og få det bedste ud af dit weekendophold i København – book et Wakeup Sky værelse og nyd den smukke storby København.

Wakeup Copenhagen Standard

Wakeup Standard

Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen.

Wakeup Copenhagen Sky

Wakeup Sky

Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end WAKEUP STANDARD.

Wakeup Copenhagen Heaven

Wakeup Heaven

Vores bedst placerede værelser med den bedste udsigt, oftest beliggende på hotellets øverste etager.