Tivoli i København

| Photo by: Lasse Salling | Source: Tivoli Gardens

Tivoli er en eventyrlig forlystelsespark i hjertet af København og blev grundlagt i 1843. Uanset om du foretrækker suset i Det Gyldne Tårn, H.C. Andersens fortællinger i Den Flyvende Kuffert eller en frygtindgydende tur i Dæmonen, så er der noget for enhver smag. Hvis du ikke er til forlystelser, kan du blot nyde en hyggelig dag med venner og familie i den smukke Tivoli Have. Tivoli er en af verdens ældste forlystelsesparker. Ud over et hav af spændende forlystelser byder Tivoli også på mange madoplevelser fra gourmet til fastfood samt koncerter, musicals og andre aktiviteter i løbet af året på de forskellige scener i Tivoli Haven.

Tivolis magiske sæsoner

Har du allerede besøgt Tivoli? Så skal du ikke holde dig tilbage for endnu et visit. Tivoli har flere forskellige sæsoner, der hver især gør forlystelsesparken helt unik. Du kan blandt andet opleve deres hjertevarmende juletema, (u)hyggelige Halloween-stemning og fede Fredagsrock på Plænen hver sommer, hvor både danske såvel som internationale kunstnere optræder for store børn, unge og voksne og skaber en helt særlig festivalstemning. Hver fredag og lørdag aften afsluttes aftenen i øvrigt med et festligt fyrværkerishow. De forskellige sæsoner sørger for at gøre Københavns Tivoli et flot og magisk sted, der skal opleves. Har du endnu ikke været i Københavns Tivoli? Eller er det mange år siden? Så er det måske på tide at snuppe nogle feriedage med destinationen København. Læs mere om Tivolis sæsoner her.

Havens sjove forlystelser

Har du styr på alle forlystelserne? Har du endda en favorit blandt dem? Der er et hav af forlystelser i Københavns Tivoli – for både store og små. Du kan for eksempel opleve den smukke udsigt over København fra Ballongyngen, hoppe med i kufferten og tage en rejse gennem 32 af H.C. Andersens berømte eventyrscenarier, eller prøve den vilde forlystelse, Dæmonen, der måler 28 meter på det højeste sted, har tre seje loops. Uanset hvad du er til, kan du være sikker på at finde en forlystelse der passer lige netop dig. Husk også den altid sjove Pjerrot, der går rundt i haven og hilser på alle. Tag i Tivoli i ferien og nyd en hyggelig og magisk dag med familien, vennerne eller kæresten.

Spis i Tivoli

Melder sulten sig efter at have prøvet nogle af de mange forlystelser, eller vil du blot nyde en aften med god mad i den smukke have i, så finder du et stort udvalg af lækre restauranter i Tivoli. Der er virkelig noget for en hver smag. Alt fra krydret asiatisk mad, saftige bøffer til den traditionelle danske klassiker smørrebrød.

Photo by: Restaurant Hummer | Source: VisitCopenhagen

Tivoli Food Hall

Tivoli Food Hall er et madmekka uden lige. Her finder du intet mindre en 16 madstader, med mad fra alle verdenshjørner og forskellige madkoncepter. Tivoli Food Hall er placeret på Bernstorffsgade hvor der er indgang, men du kan også besøge madmarkedet inde fra selve Tivoli. Uanset hvilken en indgang man vælger kan man, når vejret tillader det, sidde udenfor og nyde sin mad med udsigt over enten Tivoli, eller ud mod den livlige Bernstorffsgade. Tivoli Food Hall har åbent året rundt, med priser alle kan være med på.

Kong Fu restaurant i Tivoli Foodhall | Photo by: Lasse Salling | Source: Visit Copenhagen

Skal I til København, og vil I bo tæt på Tivoli?

På Wakeup Copenhagen bor du tæt på Tivoli, i hjertet af storbyen. Alle hotellerne ligger nemlig kun få minutters gang fra ’den gamle have’, og du er samtidig kun et stenkast fra Københavns Hovedbanegård, Strøget, Nyhavn og alle byens bedste seværdigheder.  Alle værelser på Wakeup Copenhagen har både TV, arbejdsbord, aircondition, gratis Wi-Fi samt flotte morgenmadsrestauranter, hvor der serveres en lækker morgenmadsbuffet hver morgen fra kun  .

Hvis du vil overnatte i centrum af København, så er Wakeup Copenhagen det helt rigtige valg. Smarte hoteller lige i hjertet af København – oven i købet til en god pris.

Her kan du se hotellernes centrale placering ift. Tivoli

Tivoli entré

Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere
Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere