Overnat nær Vesterbro på Wakeup Copenhagen

Værnedamsvej gade og butikker | Photo by: Daniel Rasmussen | Source: VisitCopenhagen

Et mangfoldigt sammensurium og laidback livsstil

Vesterbro har lagt navn til meget og har de seneste år udviklet sig til at være et af byens mest populære kvarterer for unge og børnefamilier på trods af, at den barske virkelighed for byens skæve eksistenser, stadig er en del af bybilledet her.

Det holder heldigvis ikke iværksættere og ildsjæle tilbage, som hele tiden får nye ideer til at blomstre på Vesterbro. Gå på opdagelse i byen og find dine egne yndlingssteder og nyd at du har base tæt på byen hos Wakeup Copenhagen ved Carsten Niebuhrs Gade 11. 

Overnat i byens hjerte - tæt på liv og oplevelser

Wakeup Copenhagen hotellerne, er lavprishoteller med høje standarder indenfor arkitektur, indretning og service. Hotellerne har samlet 1.593 værelser med gratis Wi-Fi og TV på dem alle. I kan indtage morgenmad i hotellernes morgenmadsrestauranter, inden I tager på sightseeing i København.

Wakeup Copenhagen består af tre skønne hoteller tæt på nogle af byens mest attraktive kvarterer. Der er mulighed for at leje cykler på hotellerne – det er en god måde at opleve og komme rundt i byen på.

Hotellet ved Carsten Niebuhrs Gade 11 er placeret lige ved Kalvebod Brygge tæt på et af de mest populære, dynamiske og atmosfærefyldte kvarterer i hele København. Vesterbro hedder kvarteret, der vrimler med oplevelser og skønne oaser for ung som for gammel.

Hvorfor ikke kombinere dit ophold med et besøg i Tivoli? Prøv forlystelserne eller gå en tur i den flotte have. Tivoli ligger et stenkast fra Wakeup Copenhagen.