Påskeferie i København 2025

Brug for inspiration til påskeferien?

København er det oplagte sted at holde påskeferie – både for børnefamilien og kæresteparret. Byen er fyldt med spændende seværdigheder, og uanset humør og behov kan hvert ønske blive opfyldt. Tag på gourmetferie og book bord på alle de eftertragtede spisesteder, mens I bor på et billigt og lækkert hotel. Skal ferien være på børnenes præmis, er København det ideelle sted til sjov, leg og læring.

Hotellerne er perfekte til en storbyferie, hvor den centrale placering og lette adgang spiller ind. Uanset om du er med tog, fly eller bil, kan du komme lige til døren – nemt og bekvemt.

Overnat på Wakeup Copenhagen i påskeferien!

Find hotel

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere
Facaden på Wakeup, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere
Facaden påCarsten Niebuhrsgade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere
Rådhuspladsen | Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen

Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Photo by: Joesboy | Source: iStock

Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget op mod Nyhavn og er omkranset af smukke, gamle palæer. I midten står rytterstatuen af Kong Christian den 5. og hvert forår er det tradition at årets studenter fejrer dagen ved at danse rundt om statuenl.

Forslag til, hvad I kan lave i jeres påskeferie i København:

 • Shopping
 • Glyptoteket
 • Nyhavn
 • Rundetårn
 • Dansk Design Center
 • Experimentarium
 • Café- og restaurantbesøg
 • Nationalmuseet
 • Loppemarked
 • Teater & Biograf
 • Dinner & Show (Wallmans)

En påskeferie med Rundetårn, Experimentarium og Nyhavn

Ja, mulighederne er mange i en by som København. Nogle gange fristes man af aktuelle udstillinger og events, og andre gange er det de større attraktioner, som byen er kendt for, som skal opleves.

Rundetårn for store og små

Hvem byggede Rundetårn? Rundetårn blev opført af Christian den 4. og stod færdigbygget i 1642. Hvor ligger Rundetårn? Rundetårn er placeret i Københavns centrum – på Købmagergade. Hvor højt er Rundetårn? Rundetårn er 41,55 meter højt med en 209 meter lang spiralrampe på indersiden. Som attraktion er Rundetårn en af Københavns mest besøgte. Det skyldes både den lange historie, tårnet bringer med sig, og det hav af udstillinger og events, der holdes på toppen. Hvornår har du sidst været oppe i Rundetårn? Snup tårnet en af dagene i påskeferien og kombiner eventuelt turen med de omkringliggende shoppemuligheder.

Oplev Experimentarium i din påskeferie

Stedet, hvor du opfordres til leg og læring, og hvor både voksne og børn være med. Experimentarium byder på alletiders underholdning og aktiviteter for hele familien.

Nyhavns unikke charme

Når vejret er godt, er Nyhavn et meget populært sted. Her kan man nyde god mad og se på alle de forskellige mennesker, der går forbi – både turister og lokale københavnere. Nyhavn er et havnekvarter og et af byens mest besøgte turistområder. Stemningen er som regel god og hyggelig, og der er en helt unik charme, som ikke kan beskrives. Tag i Nyhavn og oplev byens summen i påsken, mens du spiser dig mæt på en af de mange restauranter.

Lad hotellet være din base i påskeferien, mens du tager på opdagelse i de københavnske gader.