Parkering på Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen på Borgergade

Sådan finder du parkering

Der er rig mulighed for parkering ved vores hotel på Borgergade. Ud over de udendørs parkeringsmuligheder du finder i nærområdet, finder du også tre offentlige parkeringshuse i henholdsvis Borgergade 13, Landgreven 10 & Adelgade 11-13.

Parkeringshusene ligger lige ved siden af hotellet, og alle tre administreres af APCOA. Der betales direkte til parkeringshuset, og prisen er i skrivende stund   pr. påbegyndte time og   pr. døgn.

Som gæst på Wakeup Copenhagen Borgergade tilbydes du en særpris på en døgnbillet, der gælder 24 timer fra indkørsel i parkeringshuset.

Prisen er   pr. døgn (kreditkortgebyr er ikke inkluderet).

Parkering kan tilkøbes i lobbyen på hotellet.

Wakeup Copenhagen Borgergade tager forbehold for ændringer i priserne administreret af APCOA samt evt. udsolgte døgnbilletter.

Vigtigt: Frihøjden i anlægget er 1,90 m. Anlægget er åbent døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at henvende dig i vores reception, der kan vi vejlede dig i forhold til parkeringsmulighederne. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil!

Udvalgte dieselbiler må ikke køre i Københavns miljøzoner

Fra 1. oktober 2023 skal du være ekstra opmærksom, hvis du kører i en ældre dieselbil. I miljøzonerne i København og på Frederiksberg er det nemlig blevet et krav, at din bil skal have et godkendt partikelfilter.

Hvis du kører en tur i zonerne, uden dit køretøj opfylder gældende krav, får du en bøde, da nummerpladen på din bil bliver tjekket automatisk.

Husk også, at reglen gælder for ældre dieseldrevne varebiler, busser og lastbiler.

Læs mere om zoner og regler