Området omkring Wakeup Copenhagen, Borgergade

Når du bor på Wakeup Copenhagen, Borgergade bor du i hjertet af København blot et par minutters gåafstand fra Kongens Nytorv. Fra hotellet har du derfor et hav af muligheder lige rundt om hjørnet.

Madoplevelser

Bor du på Wakeup Copenhagen, Borgergade, og er du på jagt efter et godt og kvalitetsrigt måltid, er der flere muligheder i området. Du finder f.eks. asiatisk kvalitetsmad hos Khun Juk ved Boltens Gård, sydamerikansk på COFOCO’s restaurant Llama på Lille Kongensgade, italiensk gastronomi på Trattoria FIAT, veltilberedte steaks på Hereford Steak ved Store Kongensgade, klassisk kogekunst fra det fransk-østrigske køkken på Restaurant l’Alsace og et hav af andre restauranter – til flere budgetter – i området.

Du finder med andre ord madoplevelser for enhver smag, og sushikæden Stick’n’Sushi ligger tilmed lige ved siden af hotellet. Rimelig nemt, ikke?

Er du på udkig efter retrocaféer og restauranter til mere budgetvenlige priser, så prøv Københavns mange hippe madmarkeder, såsom Torvehallerne, Kødbyen eller WestMarket. En ting er sikkert: I København går du ikke sulten i seng. 

Shopping

Er du modeinteresseret eller måske lidt af en shopaholic, så er København bestemt et besøg værd. Med et ophold på et af vores Wakeup Copenhagen-hoteller i den pulserende metropol, får du det bedste udgangspunkt for at gå på opdagelse i storbyjunglens mange shoppingmuligheder.

Ved Kongens Nytorv finder du stormagasinet Magasin du Nord, der huser et væld af mærkevarer inden for mode, skønhedsprodukter og boliginteriør. I samme ende af Strøget finder du flere butikker med eksklusive brands. Bevæger du dig fra Kongens Nytorv længere ned af Strøget vil butikkerne – og prisniveauet – ændre sig, og du vil hurtigt finde et vælg af populære high street-butikker såsom Zara, Topshop, H&M mv.

Prøv også Københavns charmerende Latinerkvarter tæt på Rådhuspladsen, hvor du bevæger dig ind i én af shoppingentusiasternes favoritkroge. Her finder du lokalt design, secondhand og edgy caféer, hvor du kan gøre holdt under shoppeturen.