Billigt hotel i Aarhus

Når du booker din overnatning på hotel i Aarhus, er der for de flestes vedkommende 3 ting, der spiller ind når der skal trykkes book.

1. Beliggenhed 2. Standard og vigtigst af alt 3. Prisen.

På Wakeup hotellet i Aarhus får du alle tre kriterier opfyldt. Hotellet ligger centralt placeret i Aarhus, midt på den travle Bruunsgade, og ved siden af shopping centret Bruuns Galleri – kun få minutters gang fra den hippe gade Jægergårdsgade. Hotellet er, ligesom de andre Wakeup Copenhagen-hoteller, smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet. Du får de mest komfortable hotelværelser i Århus med lækkert design.

Hvad prisen angår, kan alle være med, da værelserne koster fra helt ned til DKK 400,- pr. nat. For at finde den bedste pris i det tidsrum du skal besøge Aarhus, kan du med fordel gøre brug af vores Lavpriskalender.

Klik her og find den bedste pris for dine overnatninger. 

Du bestemmer selv prisen

Hos Wakeup i Aarhus gør vi det bedste, vi kan for at give dig den bedste oplevelse, også selvom du bor billigt på hotel i Aarhus. Vi er nemlig af den overbevisning, at bare fordi prisen er god, skal man ikke gå på kompromis med standarden. For at gøre det hele endnu bedre, kan du selv være med til at bestemme prisen på dit ophold! Med vores Economy eller Fleksibel set-up er du garanteret et billigt hotel ophold i Aarhus. Der findes tre muligheder, når du booker dit hotel i Aarhus:

Muligheder:

Billig eller fleksibel reservation
Udsigt fra hotelværelset
Ekstra plads på hotelværelset


Dvs. at prisen for dit ophold i Aarhus til dels afhænger af, hvilket et værelse du vælger, og om du vælger en Economy (en billigste reservation, som er fuld forudbetalt, og kan ikke ændres eller annulleres) eller vælger en Fleksibel booking  mulighed for at ændre eller annullere din reservation helt frem til kl. 12:00 på ankomstdagen). Læs mere om prisen her. 
På denne måde får du let et billigt hotel i Aarhus, UDEN at gå på kompromis med hverken komfort, beliggenhed eller kvalitet.