Prisen


Hos Wakeup Copenhagen tilbyder vi smarte lavprishoteller, hvor du kan få et billigt og lækkert hotelophold i København og Aarhus. Vores hoteller måler sig nemlig med en 3-4-stjernet hoteloplevelse men til en 2-stjernet pris.

Hos Wakeup Copenhagen har du mulighed for at påvirke prisen på dit ophold i form af forskellige valgmuligheder i forhold til værelsesstørrelse, udsigt fra hotelværelset og fleksibilitetsgrad i forhold til din booking.

Wakeup Standard

Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen. Værelset har en 160x200 cm Getama-seng og har en størrelse på 12 m2.

Wakeup Sky

Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end Wakeup Standard. Værelset har en 160x200 cm Getama-seng og har en størrelse på 12 m2.

Wakeup Heaven

Vores bedst placerede værelser med en flot udsigt, oftest beliggende på hotellets øverste etager. Værelset har en 160x200 cm Getama-seng og har en størrelse på 12 m2.

Wakeup Large

Består af en 160x200 cm Getama-seng og en ”fold-ud-madras”. Værelset er beregnet til 3 personer og har en størrelse på 15 m2.

Wakeup Family

Består af 2 Wakeup Standard-værelser med en connecting door. 


Lavpriskalender

Er du på udkig efter så billigt et hotelophold som muligt på Wakeup Copenhagen, så prøv vores lavpriskalender, der hjælper dig med at finde vores laveste onlinepris.

man tir ons tor fre lør søn

Morgenmad

Alle vores Wakeup-hoteller i København og Aarhus tilbyder morgenmad til en billig pris. Nyd vores sunde og varierede morgenmadsbuffet i rolige og smukke omgivelser til kun   pr. person.


Gruppebestilling

Er I en større gruppe afsted med behov for at lave en gruppebestilling, kan dette nemt gøres gennem vores online gruppebestillingsformular eller ved telefonisk henvendelse til vores hoteller.


Firmaaftale

Vi tilbyder også firmaaftaler til dig, der er forretningsrejsende og tit på farten. Du er mere end velkommen til at kontakte os for mere info.