Du bestemmer prisen for dit hotelophold

Du har flere valgmuligheder, når du booker et værelse på Wakeup Copenhagen i København og Aarhus. Vi giver dig mulighed for selv at påvirke prisen på dit hotelophold, hvor du kan vælge imellem billig og fleksibel reservation, tilvælge ekstra plads på værelset samt udsigt fra værelset.

Muligheder:

  • Billig eller fleksibel reservation
  • Udsigt fra hotelværelset
  • Ekstra plads på hotelværelset

Billig eller fleksibel reservation

Ønsker du at kunne ændre eller annullere din bestilling, hvis dine planer ændres? Så vælg Fleksibel reservation ved booking. Hvis prisen er den vigtigste faktor, anbefaler vi vores billigere kategori Economy – dog har du ikke mulighed for at ændre reservationen eller få pengene tilbagebetalt.

Vælg ECONOMY for den billigste reservation, denne er fuld forudbetalt og kan ikke ændres eller annulleres.

Vælg FLEKSIBEL hvis du vil have mulighed for at ændre eller annullere din reservation helt frem til kl. 12:00 på ankomstdagen.


Udsigt fra hotelværelset?

Der er penge at spare ved at bestille et Wakeup Standard-værelse, som oftest er placeret nederst eller bagerst i bygningen. Rykker du højere op, får du en bedre udsigt. Vores værelser med udsigt hedder Wakeup Sky og Wakeup Heaven. De koster lidt mere, men til gengæld er udsigten det hele værd.

Wakeup Standard

Et rigtigt godt værelse, oftest placeret nederst eller bagerst i bygningen.

Wakeup Sky

Et rigtigt godt værelse på hotellets midterste etager med bedre udsigt end Wakeup Standard.

Wakeup Heaven

Vores bedst placerede værelser med den bedste udsigt, oftest beliggende på hotellets øverste etager.

Ekstra plads på værelset

Vores værelser er ens indrettet, og der er derfor ikke forskel på senge, badeværelser eller TV. Dog har du mulighed for at bestille vores Wakeup Large-værelse på 15 m2, hvis du gerne vil forkæles med lidt ekstra plads på værelset. Rejser I flere sammen, kan I vælge vores Wakeup Family-værelse, der består af to Standard-værelser med connecting doors.

Familievenlige hoteller i København og Aarhus

Wakeup Copenhagen-hotellerne har billige hotelpriser og overnatningsmuligheder i København og Aarhus og overnatningsmuligheder samt faciliteter som kan matche mange 3- og 4-stjernede hoteller. Wakeup Copenhagen-hotellerne er ideelle for den travle forretningsmand og den prisbevidste børnefamilie. Til børnefamilier kan vi f.eks. tilbyde, at børn på 2 år eller derunder kan bo gratis på samme hotelværelse som deres forældre eller værger. Derudover får børn under 12 år halv pris på morgenbuffeten, og børn under 3 år spiser gratis.